Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μη χάσετε σήμερα (09/02) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»!

Μη χάσετε σήμερα (09/02) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»!
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016 - 23:28

Μη χάσετε σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET, τη δωρεάν σούπερ στοιχηματική εφημερίδα με 12 σελίδες, που σας στέλνει ταμείο!

Στην Ολλανδία, ο Γιώργος Μέγκουλας μοίρασε πολλά λεφτά, καθώς στην πρώτη κατηγορία έβγαλε απόδοση 117 (!) και στη δεύτερη πέρασε η δυάδα του (3,03), ενώ και οι στήλες μας δεν πήγαν πίσω στέλνοντας τους παίκτες στο ταμείο.

Η τριάδα του Νίκου Αβραμίδη βγήκε με απόδοση 3,5, ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος είχε 75% ποσοστό επιτυχίας και απόδοση 10,1, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι βασικές επιλογές (άσοι Μπέτις και Βαγιεκάνο) του Κώστα Νικολακόπουλου. Επίσης ο Αγγελος Ρουχωτάς στη Β’ Γερμανίας πέρασαν τα δύο του παιχνίδια με απόδοση 5,37.

Στο αυριανό τεύχος, ξεχωρίζουν τα ματς Κυπέλλου. Στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενήσει τη Λιόν, στην Αγγλία γίνονται οι επαναληπτικοί, με την Γουέστ Χαμ να βάζει… δύσκολα στη Λίβερπουλ, ενώ και στη Γερμανία έχει ενδιαφέρονται ματς. Στην Ελλάδα γίνονται οι ρεβάνς Ατρόμητος- ΠΑΟ και ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Το G-BET σας έχει ανοίξει το δρόμο προς το ταμείο… Μην το χάσετε αύριο με τον «ΓΑΥΡΟ».

Διαβάστε επίσης

ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΓΑΥΡΟΥ»

ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΓΑΥΡΟΥ»

Η αγαπημένη σας εφημερίδα μοίρασε τα εισιτήρια στους 60 τυχερούς που τα κέρδισαν με την προσφορά των προηγούμενων ημερών...