Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μη χάσετε σήμερα (05/02) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»!

Μη χάσετε σήμερα (05/02) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»!
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 - 01:12

Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET, τη δωρεάν σούπερ στοιχηματική εφημερίδα με 20 πλούσιες σελίδες, που σας στέλνει ταμείο!

Το ένθετο έδωσε συνέχεια στα ταμεία που σας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Η Ιταλία εξελίσσεται σε αγαπημένο μας πρωτάθλημα! Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Γιώργος Στασινόπουλος, αλλά εκτάκτως ο Τάσος Τσόλκας, ο οποίος είχε 80% επιτυχία στα προγνωστικά του (8/10) με απόδοση που έφτασε το 163,4!

Μπορεί να μην έβγαλε τους δύο άσους των Φροζινόνε και Βερόνα, ωστόσο πέρασε και την τριάδα του με τα διπλά των Ρόμα, Νάπολι και Μίλαν, με απόδοση 7,73! Από πολύ κοντά ακολούθησε και ο Γιάννης Ζέρβας στη Γαλλία, ο οποίος μοίρασε χρήμα με ποσοστό επιτυχίας 77% και 7/9 με απόδοση 92! Τη σκυτάλη των επιτυχιών πήρε ο Κώστας Νικολακόπουλος, που επιβεβαιώθηκε απόλυτα όταν μας έλεγε να προσέξουμε το Σαμπντόρια-Τορίνο, καθώς το ματς έληξε ισόπαλο!

Καλή ανάγνωση στο αυριανό ένθετο και καλά ταμεία!

Διαβάστε επίσης

ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΓΑΥΡΟΥ»

ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΓΑΥΡΟΥ»

Η αγαπημένη σας εφημερίδα μοίρασε τα εισιτήρια στους 60 τυχερούς που τα κέρδισαν με την προσφορά των προηγούμενων ημερών...