Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η δεύτερη θέση που έγινε λατρεία! (vid)

Η δεύτερη θέση που έγινε λατρεία! (vid)
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 - 23:24

Για γέλια και για κλάματα είναι όσοι φορούν τη φανέλα του ΠΑΟ, αφού έχουν καταφέρει μετά το γήπεδο να προσφέρουν άφθονο γέλιο και στην τηλεόραση!

Η πράσινη επιθεώρηση βρέθηκε στο τηλεπαιχνίδι του Alpha «Ακου τι είπαν», όπου δέχθηκε μια ακόμα «σφαλιάρα», αυτή τη φορά από γυναίκες! Η ομάδα ράγκμπι του ΠΑΟ ήταν για τα… θηρία, με την αντίπαλη ομάδα, που αποτελούνταν από πέντε γυναίκες να τους… ξεβρακώνει με 654-0!. Κανονικό ξεβράκωμα! Ούτε στην τηλεόραση δεν γλιτώνουν από τις φάπες οι βάζελοι.

Αυτοί είναι ικανοί να τρέξουν μόνοι τους και να βγουν δεύτεροι! Εχουν μάθει στη σφαλιάρα και πλέον τους έχει γίνει καθημερινή συνήθεια. Είναι για γέλια και για κλάματα, πραγματικά.

Μήπως θα έπρεπε η Θύρα 13 να κάνει συλλαλητήριο και για τη σφαλιάρα στο «Ακου τι είπαν»; Περιμένουμε με αγωνία τη Δίκη της Δευτέρας για να μάθουμε τι έφτιαξε για τη συντριβή των πράσινων… αγοριών.

Δείτε το επεισόδιο και γελάστε με τα πράσινα θηρία εδώ.

Διαβάστε επίσης

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Μία ακόμη σούπερ προσφορά από τον «ΓΑΥΡΟ»! Βρείτε τα τυχερά αυτοκόλλητα στις σελίδες της αγαπημένης σας εφημερίδας και κλείστε θέση στον Ναό για τη μεγάλη ρεβάνς με την Άντερλεχτ (25/2, 22:05). Σήμερα, Τρίτη, έως τις 15:00 τηλεφωνείστε όσοι έχετε το τυχερό αυτοκόλλητο.