Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το G-BET μοίρασε «τρελά» λεφτά! (pics)

Το G-BET μοίρασε «τρελά» λεφτά! (pics)
Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 - 19:54

Την μπάνκα στον αέρα τίναξε το G-BET το Σαββατοκύριακο και μοίρασε λεφτά. Αρκετά πρωταθλήματα αλλά και στήλες έκαναν το απόλυτο με αποκορύφωμα την εξωπραγματική απόδοση 685 (!) που έδωσαν οι προβλέψεις του Γιώργου Στασινόπουλου στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, πιάνοντας 9/10!

Επιτυχία 100% είχε στην Πορτογαλία ο Θωμάς Γεωργίου, καθώς προέβλεψε και τα επτά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με απόδοση 47,5! Μεγάλες επιτυχίες όμως είχαν και οι στήλες των Δημήτρη Γρηγορόπουλου, Μπάμπη Χριστόγλου και Νίκου Αβραμίδη, όπου βγήκαν όλα τα σημεία τους. Ο πρώτος είχε απόδοση 19,4, ο δεύτερος 8,4 και ο τρίτος 4,2! Εξαιρετικός ήταν και ο Κώστας Νικολακόπουλος που με τον δικό του μοναδικό τρόπο προέβλεψε τις επιτυχίες των Μπαρτσελόνα, Ξάνθης, Γιουβέντους και Μίλαν.

Και οι επιτυχίες δεν σταματάνε μόνο εκεί, καθώς και άλλα πρωταθλήματα μοίρασαν… τρελά λεφτά. Στην Πριμέρα που επιμελείται ο Δημήτρης Ζώρζος βγήκε η τριάδα του, αλλά είχε και 7/9 με απόδοση 29,9! Το Βέλγιο του Γιώργου Μέγκουλα έκανε 5/7, ενώ το απόλυτο είχαν το Μεξικό (απόδοση 7,7), η Β’ Ισπανίας (7,61), η Νάσιοναλ Αγγλίας (4,14) και η Τσάμπιονσιπ Σκωτίας (3,13)!

Το G-BET μοιράζει λεφτά. Μη χάσετε αύριο Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET, τη δωρεάν σούπερ στοιχηματική εφημερίδα με 12 σελίδες, που σας στέλνει ταμείο!

Μόλις ξεκινήσαμε και η συνέχεια θα είναι ανάλογη κι ακόμη καλύτερη! Μην χάσετε αύριο με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET.

Διαβάστε επίσης

Η δεύτερη θέση που έγινε λατρεία! (vid)

Η δεύτερη θέση που έγινε λατρεία! (vid)

Οι πράσινοι τρώνε σφαλιάρες μέχρι και στην τηλεόραση. Αυτοί μάλιστα έχουν εθιστεί τόσο πολύ στη φάπα, που ακόμα και αν έτρεχαν μόνοι τους θα έβγαιναν δεύτεροι!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Μία ακόμη σούπερ προσφορά από τον «ΓΑΥΡΟ»! Βρείτε τα τυχερά αυτοκόλλητα στις σελίδες της αγαπημένης σας εφημερίδας και κλείστε θέση στον Ναό για τη μεγάλη ρεβάνς με την Άντερλεχτ (25/2, 22:05). Σήμερα, Τρίτη, έως τις 15:00 τηλεφωνείστε όσοι έχετε το τυχερό αυτοκόλλητο.