Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μη χάσετε σήμερα το δεύτερο τεύχος του σούπερ περιοδικού «ΟΙ 100 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ»

Μη χάσετε σήμερα το δεύτερο τεύχος του σούπερ περιοδικού «ΟΙ 100 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ»
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 - 22:23

Το Σάββατο 30-01-2016, ο «ΓΑΥΡΟΣ» κυκλοφορεί μαζί με το 2ο τεύχος του συλλεκτικού ένθετου περιοδικού «ΟΙ 100 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ»!

Στις 32 σελίδες του, παρουσιάζονται προσωπικότητες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού (παίκτες, προπονητές, παράγοντες) που άφησαν το στίγμα τους στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

Την συγγραφή του συλλεκτικού ενθέτου έχει αναλάβει ο κορυφαίος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος με την 32χρονη πείρα του και το πολύτιμο αρχείο του, προσεγγίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο τις κορυφαίες «ερυθρόλευκες» προσωπικότητες.

Μια μοναδική προσφορά με σπάνιες φωτογραφίες, που δεν πρέπει να λείψει από καμία ερυθρόλευκη βιβλιοθήκη...

Αυτό το Σάββατο 30 του μήνα το 2ο τεύχος του συλλεκτικού περιοδικού, μη το χάσετε!

Στους «100 αθάνατους του Θρύλου» θα βρείτε και την «Χρυσή βίβλο» με τα στατιστικά όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό, αλλά κι άγνωστες ιστορίες που συγκλονίζουν, όπως αυτή που δημοσιεύθηκε στο πρώτο τεύχος για το Θανάση Μπέμπη:

Κάποτε είχε πάει ο Ολυμπιακός να παίξει στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τότε τα παιχνίδια γίνονταν στο χώρο που είναι τώρα η διεθνή έκθεση. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή ομάδα, με μία επιθετική τριπλέτα-δύναμη. Ο κόσμος του στη Θεσσαλονίκη ήθελε να «φάει ζωντανούς» τους παίκτες του Ολυμπιακού! Στο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν πήγαιναν στ΄ αποδυτήρια, γιατί θα έπρεπε να περάσουν δίπλα από τον κόσμο και προτιμούσαν να μείνουν στο κέντρο του γηπέδου!

Ο Ολυμπιακός κερδίζει το παιχνίδι και παίρνει το πρωτάθλημα! Φεύγοντας από το γήπεδο, οι ΠΑΟΚτζήδες πετροβολούν το πούλμαν και σπάνε όλα τα τζάμια. Ξαφνικά ο Μπέμπης, μικρός ακόμη σε ηλικία, βγάζει το κεφάλι του από ένα παράθυρο, κρεμιέται από αυτό, βγάζει τη φανέλα την ερυθρόλευκη κι αρχίζει και φωνάζει: «Ρε π…, εμείς πιστεύουμε σε αυτή τη φανέλα. Και παίζουμε γι΄αυτήν. Εσείς που πιστεύετε;»…

Όλο το μεγαλείο του Ολυμπιακού αποτυπωμένο σε αυτή την εικόνα: ο Θανάσης Μπέμπης κρεμασμένος από το σπασμένο παράθυρο, οι πέτρες να έρχονται από παντού κι αυτός να φιλάει τη φανέλα και να κραυγάζει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι τότε συμπαίκτες του διηγούνται το περιστατικό κι ακόμη τρέμουν από συγκίνηση, τους σηκώνεται η τρίχα και βάζουν τα κλάματα…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα το G-BET

Μη χάσετε σήμερα το G-BET

Κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, το τρίτο τεύχος του G-BET, μία δωρεάν ΣΟΥΠΕΡ στοιχηματική εφημερίδα, με αναλύσεις απ’ όλα τα πρωταθλήματα, στατιστικά και στήλες για κάθε γούστο...