Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μη χάσετε σήμερα το G-BET

Μη χάσετε σήμερα το G-BET
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 - 22:52

Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», δωρεάν την ένθετη στοιχηματική εφημερίδα G-BET. Η επιστροφή της Μπουντεσλίγκα, μετά από ένα μήνα, και το λονδρέζικο ντέρμπι Αρσεναλ-Τσέλσι τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι.

Αμβούργο- Μπάγερν και Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ είναι τα δύο μεγάλα παιχνίδια που περιλαμβάνει αυτή η αγωνιστική στη Γερμανία, ενώ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στη Μάλαγα και η Ρεάλ ταξιδεύει στην Ανδαλουσία για να συναντήσει την Μπέτις. Η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη.

Λιόν-Μαρσέιγ είναι το πιο ενδιαφέρον ματς στη Γαλλία, ενώ στην Ιταλία Γιουβέντους και Ρόμα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πιο σημαντική αναμέτρηση της αγωνιστικής.

Μην ξεχνάμε και το μπάσκετ, όπου ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του στο Κάουνας με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, ενώ τη Δευτέρα υπάρχει το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης θα βρείτε προβλέψεις από τους Νίκο Αβραμίδη, Κώστα Νικολακόπουλο, Τάσο Τσόλκα, Γιώργο Μέγκουλα, Μπάμπη Χριστόγλου και Δημήτρη Γρηγορόπουλο και όλη την ομάδα του G-BET .

Το τρίτο τεύχος του G-BET (κάθε Τρίτη και Παρασκευή) κυκλοφορεί σήμερα μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ». Μη το χάσετε, μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα..

Διαβάστε επίσης