Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» αποκάλυψε πρώτος την επιστροφή του Παπανικολάου!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» αποκάλυψε πρώτος την επιστροφή του Παπανικολάου!
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 - 21:08

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Θρύλου! Μια μεταγραφή που είχε αποκαλύψει πρώτος ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο οποίος σας είχε ενημερώσει άμεσα, έγκαιρα και με βεβαιότητα για την επιστροφή του διεθνή φόργουορντ στον Ολυμπιακό!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή για την πρόθεση του Θρύλου να τον φέρει και πάλι στο γήπεδο που μεγαλούργησε, αλλά και την επιθυμία του Παπανικολάου να επιστρέψει στην μεγάλη του αγάπη.

Οι αναφορές του «ΓΑΥΡΟΥ» ξεκίνησαν στις 16/1 όταν η εφημερίδα που αντιπροσωπεύει όλο το λαό του Θρύλου σας αποκάλυψε τις πρώτες επαφές των δύο πλευρών. Μια μέρα αργότερα επιβεβαίωσε την επιστροφή του διεθνή φόργουορντ στον Θρύλο και στις 18/1 σας γνωστοποίησε την πρόθεση Μπαρτσελόνα να μην «ματσάρει» την πρόταση του Ολυμπιακού. Λίγες ώρες αργότερα το έγκυρο ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ» επιβεβαιώθηκε από τα χείλη των Ισπανών και ο παίκτης φόρεσε και πάλι τα «ερυθρόλευκα».

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα το G-BET

Μη χάσετε σήμερα το G-BET

Κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, το τρίτο τεύχος του G-BET, μία δωρεάν ΣΟΥΠΕΡ στοιχηματική εφημερίδα, με αναλύσεις απ’ όλα τα πρωταθλήματα, στατιστικά και στήλες για κάθε γούστο...

Μη χάσετε σήμερα, Τρίτη, το G-BET

Μη χάσετε σήμερα, Τρίτη, το G-BET

Κυκλοφορεί σήμερα το δεύτερο τεύχος του G-BET, μία δωρεάν ΣΟΥΠΕΡ στοιχηματική εφημερίδα, με αναλύσεις απ’ όλα τα πρωταθλήματα, στατιστικά και στήλες για κάθε γούστο...