Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γιορτή και βραβεύσεις

Γιορτή και βραβεύσεις
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 20:51

Αύριο στις 10 το πρωί στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, στην αίθουσα Τερψιχόρη Α., θα πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη γιορτή που διοργανώνει η UNESCO Πειραιώς και Νήσων και κατά την οποία θα βραβευτούν αθλητές και δημοσιογράφοι, που σχετίζονται με τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό. Μάλιστα, είναι μεγάλη τιμή για την οικογένεια του «ΓΑΥΡΟΥ» το γεγονός πως μέσα στους βραβευθέντες θα είναι και ο Αρχισυντάκτης, του «ΓΑΥΡΟΥ», Γιώργος Στασινόπουλος.

Επίσης, θα βραβευτεί και η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η Μαρίνα Τσάλη, στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, Ειρήνη Νταϊφά.

Συγκεκριμένα, από αθλητές (πρώην και νυν), θα βραβευτούν οι Ειρήνη Αϊνδιλή, Δημοσθένης Ταμπάκος, Φανή Χαλκιά, Κώστα Φιλιππίδης Εύη Μωραϊτίδου, Χρίστος Δρακόπουλος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Ανδρέας Μπονόβας, Πέτρος Ξανθόπουλος. Ανδρέας Τζανετουλάκος, Σωτήρης Γεωργουδάκης, Γιώργος Γονιός, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Νίκος Τζουνάος, Τάσος Κωνσταντίνου, Νίκος Σεβαστόπουλος, Μανώλης Κώττης, Πέτρος Μπόντζος, Τάκης Παντελής, Στάθης Σταθόπουλος, Γιώργος και Σταύρος Κωνσταντινίδης, Αρης Λυκούδης καθώς και οι μεγάλοι μπασκετμπολίστες του παρελθόντος Βασίλης Γκούμας, Απόστολος Κόντος, Αργύρης Καμπούρης, Κίμων Κοκορόγιαννης, Σταύρος Ελληνιάδης.

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους, θα βραβευτούν ο Γιώργος Στασινόπουλος, αρχισυντάκτης του «ΓΑΥΡΟΥ» και οι Γιώργος Παπαδάκης, Μπάγια Αντωνοπούλου καθώς και οι αθλητικοί συντάκτες Μάνος Σταραμόπουλος, Αντώνης Πυλιαρός, Βασίλης Μπακόπουλος, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Μιχάλης Μορφονιός, Γιώργος Χελάκης, Μπάμπης Παπάζογλου, Γιάννης Καρατζαφέρης, Γιώργος Λιγγρής, Γιώργος Μυρισκλάβος, Λευτέρης Σαρελάκος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Στέφανος Λεμονίδης, Γιώργος Αργυρόγλου, Γιαννίκος Δούσκας, Δημήτρης Τομαράς και Γιώργος Στασινόπουλος.

Βραβεύσεις θα λάβουν επίσης η Εθνική Ομάδα Αστέγων, η ομάδα χάντμπολ ΙΕΚ Ξυνή και του 1995 που πήρε το Κύπελλο και η σημερινή, η Κιβωτός του Κόσμου δια μέσω του Πατήρ Αντώνιου, ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά Απόστολος Γιαννούλης, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιώς, η Πανελλήνια Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλα και η ΑΔΕΔΥ.

Εμπνευστές και οργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου κ. Αντώνης Γλύκας.

Διαβάστε επίσης

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»!

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»!

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, 31 του μήνα, μη χάσετε μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ» μία σούπερ διπλή προσφορά: Με την αγαπημένη σας εφημερίδα, ένα CD με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σταμάτη Γονίδη και ένα ακόμη με σούπερ ελληνικές επιλογές...

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»

Μία μοναδική προσφορά σήμερα στον ΣΟΥΠΕΡ «ΓΑΥΡΟ», διπλό CD του Στέλιου Καζαντζίδη. Αποκτήστε 2 CD με τα μεγαλύτερα ζεϊμπέκικα του σπουδαίου τραγουδιστή που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος...