Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρώτος για δύο Κυριακές ο «ΓΑΥΡΟΣ»

Πρώτος για δύο Κυριακές ο «ΓΑΥΡΟΣ»
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 - 01:33

Στην πρώτη θέση του πανελλαδικού δελτίου κυκλοφορίας των αθλητικών εφημερίδων για δύο συνεχόμενες Κυριακές βρέθηκε ο «ΓΑΥΡΟΣ». Συγκεκριμένα, στις 13 Δεκεμβρίου η εφημερίδα όλων των ΓΑΥΡΩΝ κατέλαβε την πρώτη με 6.200 φύλλα, ενώ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η πρωτιά ήρθε με 7.940 φύλλα. Και στις δύο περιπτώσεις η διαφορά από τον δεύτερο ήταν μεγάλη και ειδικά το συλλεκτικό ημερολόγιο εξαντλήθηκε και επανακυκλοφόρησε στο εορταστικό τεύχος.

Εμείς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να είστε σίγουροι πως οι εκπλήξεις και οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ, αλλά μόλις τώρα άρχισαν.

Ο σταδιακός εμπλουτισμός της ύλης με ένθετα, αλλά και χρήσιμες προσφορές, είναι στα σχέδιά μας, προκειμένου να σας ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητικό Τύπο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας...

Υ.Γ.: Φυσικά, δεν μπορούμε παρά να μην ευχαριστήσουμε και τους χιλιάδες από εσάς που μας επισκέπτεστε καθημερινά στο gavros.gr. Το δικό σας «ερυθρόλευκο» σάιτ.

Διαβάστε επίσης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»

Μία μοναδική προσφορά σήμερα στον ΣΟΥΠΕΡ «ΓΑΥΡΟ», διπλό CD του Στέλιου Καζαντζίδη. Αποκτήστε 2 CD με τα μεγαλύτερα ζεϊμπέκικα του σπουδαίου τραγουδιστή που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος...

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μη χάσετε ΕΚΤΑΚΤΩΣ σήμερα, Παρασκευή τον «ΓΑΥΡΟ» που θα κυκλοφορήσει με CD του Νίκου Οικονομόπουλου και ένα CD γεμάτο με σούπερ ελληνικές επιτυχίες και το συλλεκτικό ημερολόγιο!