Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σούπερ προσφορά σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»!

Σούπερ προσφορά σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»!
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 - 17:49

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» συνεχίζει τις σούπερ προσφορές του και σας κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες τις Κυριακές! Και σήμερα, λοιπόν, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», μη χάσετε την σούπερ προσφορά με το cd σε live επιτυχίες των Τερζή, Μελά, Φωτιάδη. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας προσφέρει για τη μουσική συλλογή σας, μία ακόμη σούπερ συνύπαρξη Ελλήνων λαϊκών τραγουδιστών, σε μοναδικό cd, σε μία σπάνια ζωντανή ηχογράφηση!

Δεν σταματούν όμως οι προσφορές του «ΓΑΥΡΟΥ» και εκτός του cd με τη ζωντανή ηχογράφηση των Τερζή, Μελά και Φωτιάδη, μαζί και ένα ακόμη cd με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες! Και φυσικά, όπως κάθε Κυριακή έτσι και αυτήν, στη σούπερ έκδοση του «ΓΑΥΡΟΥ» στις 56 σελίδες της εφημερίδας, μαζί και το ένθετο lifestyle «Freddo»!

Διαβάστε επίσης

Σούπερ προσφορά σήμερα με τον «ΓΑΥΡΟ»

Σούπερ προσφορά σήμερα με τον «ΓΑΥΡΟ»

Μη χάσετε σήμερα Κυριακή, το νέο συλλεκτικό ημερολόγιο του «ΓΑΥΡΟΥ» για το 2016. Όλες οι θρυλικές στιγμές στο πιο σούπερ ημερολόγιο-εορτολόγιο της νέας χρονιάς...

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ματς της χρονιάς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ μόνο στον «ΓΑΥΡΟ» σε μία ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΔΟΣΗ 40 ΣΕΛΙΔΩΝ!