Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ιταλικό καρέ του άσου

Ιταλικό καρέ του άσου
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 - 14:25

Μόνο στις έδρες θα στηριχθούμε από τα ματς της αρκετά ενδιαφέρουσας 18ης ημέρας στην Ιταλία, αφού από τις συνολικά οκτώ αναμετρήσεις που γίνονται σήμερα στη Serie A, στις μισές βλέπουμε και παράλληλα προτείνουμε νίκη της γηπεδούχου. Από νωρίς ξεκινούν τα καλά όταν στο Μιλάνο η Ιντερ κοντράρεται με την Τζένοα. Αμφότερες είναι ντεφορμέ, ο «άσος» στο 1,55 δεν έχει καμία λογική, οπότε προτιμούμε να πάμε πάσο σε ένα παιχνίδι πάντως που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού φέτος η ομάδα της Γένοβας είναι δυνατή.

Προχωράμε με το κύριο μενού του προγράμματος λίγο αργότερα. Derby della Capitale στις 4 ώρα Ελλάδος, λοιπόν, και το «Ολίμπικο» γεμίζει και πάλι για να υποδεχτεί τη σούπερ κόντρα Ρόμα και Λάτσιο. Στον πόντο πλησίασαν την κορυφή και την πρωταθλήτρια Γιουβέντους οι «τζιαλορόσι» μετά το «διπλό» στο Ούντινε, αυξάνοντας παράλληλα την πίεση στους «μπιανκονέρι». Η Λάτσιο κάνει μεγάλα πράγματα το τελευταίο διάστημα, αφού από τον Δεκέμβριο και μετά έχει τέσσερις νίκες και ένα «Χ», αυτό με την Ιντερ στο Μιλάνο, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αργά ή γρήγορα, πάντως, περιμένουμε να «σκάσουν» οι παίκτες του Πιόλι, που δεν έχουν το ειδικό βάρος να βγάζουν και τέτοια ντέρμπι. Η Ρόμα είναι δικαίως το φαβορί και ποντάρεται στο 1,85.

Αντίστοιχα το φαβορί ακολουθούμε σε Γένοβα και Τοσκάνη, όπου Σαμπντόρια και Φιορεντίνα κοντράρονται με Εμπολι και Παλέρμο αντίστοιχα. Η «Σαμπ» κάνει καλή πορεία φέτος και σήμερα θα σπάσει το αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών της Εμπολι. Οι «βιόλα» υπολείπονται ενός πόντου της σημερινής αντιπάλου τους, που είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα, αναμένεται όμως το απόγευμα τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Δεν μπορούν να πάνε ψηλότερα από τη δεκάδα οι Σικελοί, δεν ισχύει το ίδιο για την ομάδα του Μοντέλα.

Σούπερ ντέρμπι και το βράδυ στον ιταλικό Νότο, όπου η Νάπολι υποδέχεται με άγριες διαθέσεις την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Τεράστια η πίεση πλέον για τους ποδοσφαιριστές του Αλέγκρι, αφού μετά τα σημερινά ματς είναι ορατός ο κίνδυνος είτε να έχουν συγκάτοικο στην κορυφή είτε ακόμα και να πέσουν από αυτή. Η Γιούβε -κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου- δεν άρεσε καθόλου κόντρα στην Ιντερ και μένει ανακουφισμένη ακόμα και με τον βαθμό (1-1). Οι «παρτενοπέι» έπαιξαν μεγάλη μπάλα στην Τσεζένα (1-4), τρέχουν για το Champions League και είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό τους. Στην Ντόχα μάλιστα πήραν τον αέρα της Γιούβε κατακτώντας στα πέναλτι το Σούπερ Καπ, έχει λογική το ποντάρισμα με υψηλό ρίσκο στον «άσο» του 2,80.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

217 ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1 1,85
218 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ 1 1,75
219 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1 1,60
234 ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 2,80

Διαβάστε επίσης

Value bet άσος στη Μαδρίτη

Value bet άσος στη Μαδρίτη

Στα δύο χωρίζεται απόψε η ισπανική πρωτεύουσα για την τεράστια κόντρα Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, για τους «16» του Κυπέλλου.