Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Value bet άσος στη Μαδρίτη

Value bet άσος στη Μαδρίτη
Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015 - 14:15

Στα δύο χωρίζεται απόψε η ισπανική πρωτεύουσα για την τεράστια κόντρα Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Με φόντο τα προημιτελικά του Copa del Rey λοιπόν και ψάχνοντας καλό σκορ ενόψει του επαναληπτικού του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την άλλη Πέμπτη (17/01), η πρωταθλήτρια Ευρώπης καλείται να αποδείξει ότι τα αποτελέσματα με Μίλαν (φιλική ήττα 4-2) και Βαλένθια (ήττα 2-1) ήταν μια κακή παρένθεση.

Δεν αποκλείεται όμως οι «μερένχες» να κάνουν τώρα την κοιλιά τους, σε κάθε περίπτωση έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τα συνεχόμενα ταξίδια τον τελευταίο μήνα.

Παράλληλα, στην ήττα στο «Μεστάγια» είδαμε τις βεντέτες της ομάδας, Ρονάλντο και Μπέιλ να… μανουριάζουν και η αποψινή γηπεδούχος Ατλέτικο είναι ικανή να εκμεταλλευτεί ένα τέτοιο κλίμα.

Η πρωταθλήτρια έχει επιστρέψει στα γνωστά της, τον τελευταίο χρόνο, στάνταρ. Αλωσε το «Σαν Μαμές» (1-4), είχε εύκολο έργο με τη Λεβάντε (3-1) και παίρνοντας το μάξιμουμ σε αυτά τα δύο ματς από τον φορμαρισμένο Γκριζμάν πλησίασε για τα καλά την κορυφή της La Liga.

Ο Σιμεόνε ξέρει πώς να φρενάρει τη Ρεάλ, το έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν και αξίζει να πονταριστεί ο «άσος» σε μεγάλη απόδοση (3,10). Επίσης για το Κύπελλο, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται ως φαβορί τη Σοσιεδάδ στο «Μαδριγάλ».

Εκεί παίζει καλή μπάλα το «κίτρινο υποβρύχιο», ωστόσο επειδή έδειξε αρκετά αμυντικά προβλήματα με την Ελτσε στο 2-2 του πρωταθλήματος, δεν κοντράρουμε τη φορμαρισμένη (έρχεται από θρίαμβο επί της Μπάρτσα) Σοσιεδάδ και κρατάμε το goal στο 1,60.

Αφήνουμε στην άκρη τα Κύπελλα αφού στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε και ματς πρωταθλήματος από τη Γαλλία. Ειδικότερα, η Λιλ ξεκινά στο 2015 με εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1 υποδεχόμενη στο «Μετροπόλ» την Εβιάν.

Ο Ζιράρ παραμένει υπό αμφισβήτηση στους «Λιλουά», που βρίσκονται μόλις στο +2 από την αποψινή αντίπαλό τους και ως εκ τούτου από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά το αποψινό ματς η Λιλ έχει, θεωρητικά πάντα, εκ νέου εύκολο πρόγραμμα αφού παίζει στο ίδιο γήπεδο με την ουραγό Καέν, οπότε στοχεύει σε δύο σημαντικά «τρίποντα» για να ανασάνει.

Δεν έχει περιθώρια νέας γκέλας βρισκόμενη τόσο χαμηλά, έδειξε ωστόσο σημάδια ανάκαμψης με το 3-0 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην Τουλούζ.

Δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση η Εβιάν, ομάδα με τις περισσότερες ήττες στη Γαλλία. Ερχεται από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα ενώ εκτός έδρας είναι κακή (2-0-7).

Στο περσινό αντίστοιχο ματς η γηπεδούχος επικράτησε 3-0 και κρατάμε τον «άσο» στο 1,55.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

116 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ GOAL 1,60

119 ΛΙΛ – ΕΒΙΑΝ 1 1,55

122 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 3,10

Διαβάστε επίσης

Ιταλικό καρέ του άσου

Ιταλικό καρέ του άσου

Μόνο στις έδρες θα στηριχθούμε από τα ματς της αρκετά ενδιαφέρουσας 18ης ημέρας στην Ιταλία.

Ποδαρικό με Superleague

Ποδαρικό με Superleague

Τριάδα αποκλειστικά από τα σημερινά ματς της 17ης ημέρας της Superleague, πρώτης για το 2015, όσον αφορά τη βασική μας πρόταση.