Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 15:30

Τα… φώτα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Εκεί που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (17:00).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγάλει αντίδραση έπειτα από την γκέλα «ολκής» απέναντι στον Λεβαδειακό και να φύγει από την Σουηδία και το Μάλμε με την νίκη (1-0). Το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους Πειραιώτες στον θεσμό, μιας και είχε προηγηθεί και η εμφατική εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα. «Ήταν ένα ματς, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει, έτσι θέλαμε να πάει και έτσι βγήκε. Θέλαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή δυνατά, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Το παιχνίδι του αντιπάλου μας βοηθάει να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Να ανεβαίνουμε ψηλά, να κλέβουμε την μπάλα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να πιέζουμε, να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα δεύτερο. Όμως γενικότερα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και βγήκε αυτό που ακριβώς θέλαμε. Ναι θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όσο και πέρυσι. Συνεχίζουμε να είμαστε στις θέσεις της πρόκρισης. Θέλουμε οπωσδήποτε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, θέλουμε όμως να τα πάμε πολύ καλά και στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού. Στροφή στο πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες, που δεν έχουν τα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Την... πάτησαν την περασμένη εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι», καθώς έμειναν στο 2-2 με τον Λεβαδειακό. Παρόλο που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, δεν μπόρεσε να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο ο Ολυμπιακός.

Ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Σάββα Παντελίδη πλέον στον πάγκο του, φιλοδοξεί να κάνει μια νέα αρχή. Στο ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Λαμία. Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων «τρέχουν» στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα οι Αρκάδες και θα επιχειρήσουν να κάνουν τη ζημιά στον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης