Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στο καυτό ΣΕΦ μιλάει ο νόμος του Θρύλου και ο Σασα!

Στο καυτό ΣΕΦ μιλάει ο νόμος του Θρύλου και ο Σασα!
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 09:25

Κωδικός αντίδραση για τον Ολυμπιακό που περιμένει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (20:15) στο «αιώνιο» ντέρμπι για την Basket League!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα στο Μόναχο καλείται να αντιδράσει στο ντέρμπι και να πάρει κεφάλι στην κούρσα για την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας παράλληλα και σε ψυχολογία έναντι των «πράσινων».

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει θριαμβεύσει στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν που έφερε και τον πρώτο τίτλο, στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο (86-85) και στοχεύει στο 2/2 σε μια δύσκολη συγκυρία.

Πριν από μόλις 48 ώρες οι Πειραιώτες αναμετρήθηκαν στο Μόναχο με την Μπάγερν και από δικά τους λάθη γνώρισαν την ήττα (84-80) χαρίζοντας διψήφια διαφορά και παραμένουν χωρίς νίκη σε τρία εκτός έδρας ματς στην Euroleague.

Ωστόσο η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν έχει χρόνο να σταθεί σε όσα έγιναν στη Βαυαρία καθώς το ντέρμπι απαιτεί εδώ και τώρα εγρήγορση και συγκέντρωση στο 100% ενώ ακολουθούν άλλα δύο σπουδαία παιχνίδια στο ΣΕΦ, με Ρεάλ (29/10) και Μπαρτσελόνα (31/10) σε άλλη μία «διαβολοβδομάδα» χωρίς ανάσα και μάλιστα με συνεχόμενεα ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις έχουν δείξει ότι ξέρουν να αντιδρούν και να απαντούν. Έτσι θα γίνει και στο ντέρμπι για να γίνει η αρχή στα μεγάλα ματς στο ΣΕΦ. Η νίκη του Ολυμπιακού με χάντικαπ -4.5 πόντων είναι σε απόδοση 1.89.

Φυσικά πολλά εξαρτώνται από τη βραδιά του Σάσα Βεζένκοφ που ήταν MVP στη Ρόδο και έχει δείξει ότι είναι έτοιμος για όλα ειδικά στα ντέρμπι.

Ο ηγέτης της ομάδας και πιο χαρισματικός της σκόρερ έχει συνεχή σύνδεση με το αντίπαλο καλάθι και θα βγει μπροστά για άλλη μια φορά. Οι Over 18.5 πόντοι του Σάσα είναι σε απόδοση 2.30.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης