Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παρολί στο 30.00 από τα κορυφαία πρωταθλήματα

Παρολί στο 30.00 από τα κορυφαία πρωταθλήματα
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 12:00

Επιλογές από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα προτείνει το Freetips247.com σε απόδοση 30.76.

Λειψία - Φράιμπουργκ

Οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αρκετά ζητήματα στην άμυνα τους. Βέβαια, τόσο η Λειψία όσο και η Φράιμπουργκ έχουν τον τρόπο και την επιθετική ποιότητα για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η παράδοση των μεταξύ τους ματς ενισχύει το σημείο, καθώς στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς έχουν προσφέρει πολλά γκολ και σκοράρισμα από κάθε μεριά. Σημείο σε απόδοση 1.93.

Νάπολι - Λέτσε

Η Νάπολι υποδέχεται στην έδρα της την Λέτσε, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς. Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες και ταξιδεύουν σε μία έδρα όπου οι «παρτενοπέι» μετρούν πέντε σερί νίκες. Αναμένουμε στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για να πάρουν μία εύκολη νίκη. Γι’ αυτό θα πάμε με τον άσο από ημίχρονο σε απόδοση 1.88.

Ρεμς - Μπρεστ

Σε πολύ καλό μομέντουμ η Μπρεστ. Μεσοβδόμαδα πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λεβερκούζεν, ούσα αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Η Ρεμς από την άλλη επέστρεψε στις ήττες και απέναντί της θα βρει μία ομάδα την οποία εδώ και έξι ματς δεν έχει νικήσει. Σημείο σε απόδοση 3.25.

Λας Πάλμας - Χιρόνα

Οι δύο ομάδες είναι σε ασταθή αγωνιστική κατάσταση. Επιστροφή στις νίκες για την Χιρόνα μεσοβδόμαδα. Από την άλλη η Λας Πάλμας πήρε τη νίκη επί της Βαλένθια, βάζοντας «στοπ» στο κακό σερί της. Βέβαια, Λας Πάλμας στην έδρα της αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς, μετρώντας δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.55

Μπράιτον - Γουλβς

Από δύο μεγάλες νίκες προέρχεται η Μπράιτον κόντρα σε Τότεναμ και Νιουκάστλ, ούσα στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η Γουλβς είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας πέντε σερί ήττες. Η Μπράιτον στην έδρα της είναι επτά ματς αήττητη με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, σε όλες τις νίκες της έχουν μπει τουλάχιστον δύο τέρματα. Επιλέγουμε τον άσο σε συνδυασμό με το Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Η πρόταση του Freetips247.com

  • Λειψία - Φράιμπουργκ G/G & Over 2.5 (1.93)

  • Νάπολι - Λέτσε 1/1 (1.88)

  • Ρεμς - Μπρεστ 2 (3.25)

  • Λας Πάλμας - Χιρόνα 2 (2.55)

  • Μπράτιον - Γουλβς 1 & Over 1.5 (1.90)

Πεντάδα απόδοσης: 30.76

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Διαβάστε επίσης