Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Mε πολυβόλο Σάσα ο Θρύλος κερδίζει και πληρώνει 2.50!

Mε πολυβόλο Σάσα ο Θρύλος κερδίζει και πληρώνει 2.50!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 09:09

Έτοιμος για το πρώτο διπλό στην Euroleague ο Θρύλος, που αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (21:45) για την 5η αγωνιστική της Regular Season.

Πόδι στο γκάζι και… έφυγε: Μετά από την απόλυτη ισορροπία των πρώτων αγωνιστικών (2-2), ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη «επίθεση» της σεζόν με εκκίνηση από το Μόναχο.

Η αποχώρηση του Πετρούσεφ έφερε ηρεμία και ισορροπία σε μία ομάδα με τρομακτικό ταλέντο και ποιότητα που δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μεγαλύτερη άνεση να επιλέξει τα σχήματα που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση και τώρα ήρθε ώρα για εκτόξευση.

Η Μπάγερν είναι αήττητη στην έδρα της, αλλά, κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον διψασμένο και συγκεντρωμένο Ολυμπιακό. Oι Πειραιώτες μπορούν να κυριαρχήσουν στο Μόναχο και το ενδεχόμενο να κερδίσουν καλύπτοντας το χάντικαπ των -6,5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.96.

Είναι προφανές πως ο Θρύλος περιμένει πολλά από τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο κορυφαίος φόργουορντ στην Ευρώπη βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εκ νέου προσαρμογής του στην Euroleague, όμως δεν χωρά αμφιβολία πως στο καλό του βράδυ παίζει χωρίς να βλέπει κανέναν μπροστά του. Το ενδεχόμενο να ευστοχήσει ο Σάσα στα περισσότερα τρίποντα στο ματς προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως ο coach Μπαρτζώκας περιμένει ένα δυνατό step up και από τον Τόμας Γουόκαπ. Ο έμπειρος γκαρντ θα έχει αρκετή δουλειά απέναντι σε Έντουαρντς – Νέιπιερ, όμως, στην άλλη πλευρά του νομίσματος, διαθέτει το πλεονέκτημα του size απέναντι τους. Ο Γουόκαπ μπορεί να είναι ο «X-Factor» του Θρύλου στη Γερμανία και μπορεί να «κατεβάσει» περισσότερα από 4,5 ριμπάουντ, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 7.70.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης