Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ευρωπαίος Ελ Κααμπί πληρώνει στο 2.40

Ο Ευρωπαίος Ελ Κααμπί πληρώνει στο 2.40
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 10:25

Αρκετό ενδιαφέρον έχει το Μάλμε - Ολυμπιακός και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος (24/10/24) της αναμέτρησης.

Μάλμε - Ολυμπιακός: Προγνωστικά (24/10/24)

Ανάλυση Μάλμε

Η Μάλμε ετοιμάζεται να σηκώσει το πρωτάθλημα Σουηδίας, όμως πριν γίνει αυτό θα πρέπει να μπει σε... Ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, η οποία επιδιώκει να κάνει το παιχνίδι της και να επιτεθεί κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Κάτι παρόμοιο περιμένουμε να κάνει και σήμερα, γεγονός που ναι μεν θα ανεβάσει τις πιθανότητες της για να βρει δίχτυα, όμως θα δημιουργήσει κενά στην άμυνα.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εμφανίζει εντελώς διαφορετική εικόνα σε πρωτάθλημα και Europa League, απόρροια και του ροτέισον που κάνει ο Μεντιλίμπαρ. Είδαμε τους «Ερυθρόλευκους» να ψάχνουν κίνητρο κόντρα στον Λεβαδειακό και να έρχονται ισόπαλοι στην έδρα τους (2-2), την ώρα που στην Ευρώπη πέτυχαν μια κορυφαία νίκη κόντρα στη Μπράγκα (3-0).

Θεωρούμε πως σήμερα το πλάνο του Ισπανού τεχνικού θα περιλαμβάνει εκτεταμένη πίεση υψηλής έντασης και άμεσο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος είναι ομάδα που κάνει λάθη και αυτό σίγουρα θα επιδιώξει να το εκμεταλλευτεί.

Μάλμε - Ολυμπιακός: Προγνωστικά (24/10/24)

Εντελώς διαφορετικές είναι οι δύο ομάδες κι αυτό αναμένεται να μας χαρίσει μια αναμέτρηση με ρυθμό και φάσεις. Οι γηπεδούχοι παίζουν το δικό τους παιχνίδι κι έχουν επιθετική διάθεση, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί τις αδυναμίες τους. Επιθετικά, αμφότερες είναι ικανές, ενώ αμυντικά καμιά τους δεν έχει δείξει τρομερή συνέπεια, οπότε θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.05 από τη Stoiximan.

Επιπλέον, ενδιαφέρον προκύπτει και από την αγορά των σκόρερ από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ο Ελ Κααμπί είναι ένας κορυφαίος επιθετικός, με τρομερή εκτελεστική ικανότητας. Κόντρα στη Μπράγκα σκόραρε δύο τέρματα και γενικότερα η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι αρκετά συχνή. Θα ποντάρουμε λοιπόν στο να σκοράρει ο Ελ Κααμπί, σε απόδοση 2.40 από την Interwetten.

Μάλμε - Ολυμπιακός: Betmarket επιλογές

24/10, 22:00 Μάλμε - Ολυμπιακός Goal/Goal & Over 2.5 @2.05

24/10, 22:00 Μάλμε - Ολυμπιακός Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί @2.40

Διαβάστε επίσης