Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στήριξη στα φαβορί

Στήριξη στα φαβορί
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 13:24

Σε… διπλό ταμπλό θα κινηθούμε στο σημερινό (21/10) κουπόνι με τις επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να είναι αρκετές και με αρκετό ενδιαφέρον.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ (22:00): Δεν βρίσκεται και στο καλύτερο φεγγάρι η Βαλένθια. Πράγμα που αποτυπώνεται και στα τελευταία αποτελέσματα. Δεν... πατάει καλά η ομάδα του Ρούμπεν Μπάρχα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τρεις αγώνες μακριά από το τρίποντο συμπλήρωσαν οι νυχτερίδες, που δυσκολεύονται να βρουν και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα (μηδέν γκολ σε αυτά τα τρία ματς). Κάτι παραπάνω από μεγάλο το επιθετικό πρόβλημα, με τον κόουτς της Βαλένθια να καλείται να βρει τη λύση. Κατρακυλάει στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga η Βαλένθια και μετά από 9 αγωνιστικές, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με μόλις 6 πόντους. Θα πρέπει να γυρίσει άμεσα τον διακόπτη, καθώς το έργο της θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Δες εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρίες

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ (22:00): Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Λας Πάλμας. Η εντός έδρας ήττα από τη Θέλτα ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, με τον Λουίς Μιγκέλ Καρίον να οδηγείται στην πόρτα της εξόδου. Προχώρησαν στο απαραίτητο... ηλεκτροσόκ οι άνθρωποι της ομάδας, δίνοντας τα κλειδιά σε έναν παλιό μας γνώριμο. Τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας και καλείται να επαναφέρει το καράβι σε ήρεμα νερά. Δύσκολη η αποστολή του Μαρτίνεθ, που παρέλαβε τους φιλοξενούμενους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις τρεις πόντους. «Εχω δει μια πολύ επαγγελματική ομάδα, με επίγνωση της κατάστασης και πρόθυμη να αλλάξει τα αποτελέσματα και να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι χρειάζεσαι πολλά πράγματα. Θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Τη Δευτέρα ξεκινάμε ένα μακρύ ταξίδι και πρέπει να αγνοήσουμε τα όσα λέγονται και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Πρέπει να βελτιωθούμε στα αμυντικά μας καθήκοντα, το σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα πιστεύει στις δυνάμεις της», τόνισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη μάχη με την Βαλένθια

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ)

ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:15): Η Καρδίτσα έχει αρχίσει το πρωτάθλημα έχοντας να αντιμετωπίσει τους τρεις μεγάλους, οπότε είναι πολύ νωρίς για να κριθεί. Έχασε στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα της, συνετρίβη από την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και σήμερα υποδέχεται τον επίσης πανίσχυρο, Ολυμπιακό. Η εικόνα της δεν είναι τόσο κακή, όμως δεν έχει τύχη στο σημερινό ματς όσο ανταγωνιστική και αν εμφανιστεί. Το μεγαλύτερό της πρόβλημα ως τώρα απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες είναι το σκοράρισμα. Επιθετικά, έχει κατά μέσο όρο μόλις 65,5 πόντους, και όσο και αν οι φιλοξενούμενοι παρουσιαστούν χαλαροί, δύσκολα θα πετύχει πολύ περισσότερους. Αυτό, ευνοεί το ποντάρισμα στο under, με το ανεβασμένο όριο των 168,5 πόντων. Από εκεί και έπειτα, υπάρχει διαφορά ποιότητας, παρόλο που οι Γουότσον και Κασελάκης έχουν μπει θετικά στην σεζόν.

Δες εδώ όλο το κουπόνι μπάσκετ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:15): Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ επιθετικά απέναντι στην Εφές ο Ολυμπιακός, αλλά πλήρωσε την κακή του άμυνα για τρία δεκάλεπτα, και τρία λάθη στο τέλος, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Επιστρέφει στο πρωτάθλημα για ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα. Λίγες μέρες πριν την τετράδα αγώνων-φωτιά που έχει σε έξι μέρες με Μπάγερν εκτός και Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα εντός έδρας. O Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φουρνιέ, ο οποίος έχει μικροενοχλήσεις στον γλουτό και θα προφυλαχθεί. Εκτός επτάδες ξένων έμεινε ο Πετρούσεφ και σε αυτή μπήκε ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στα επίσημα παιχνίδια για φέτος. Εκτός είναι επίσης και ο ΜακΚίσικ, ο οποίος για την ώρα δεν αγωνίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης