Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Stoiximan Superleague: Διπλασιασμός στον Πειραιά και στο ντέρμπι

Stoiximan Superleague: Διπλασιασμός στον Πειραιά και στο ντέρμπι
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 10:05

Το Betmarket σας παρουσιάζει καθημερινά αναλύσεις από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Stoiximan Superleague: Προγνωστικά (20/10/24)

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό (0-0) και το θετικό είναι πως για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι κράτησε την εστία του ανέπαφη. Η διακοπή ήταν σίγουρα χρήσιμη, καθώς υπήρχαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να δουλέψει, ενόψει της δύσκολης συνέχεια. Στις επόμενες 20 μέρες, έχει να δώσει επτά αναμετρήσεις, οπότε θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, είναι φαβορί και δείχνει να έχει βρει τον τρόπο για να αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες.

Ο Λεβαδειακός κράτησε 80 λεπτά ανέπαφη την εστία του με τον ΠΑΟΚ, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε και την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Οι φιλοξενούμενοι ακόμη ψάχνουν την πρώτη τους νίκη κι αυτό προστίθεται σίγουρα στα αρνητικά. Πάντως, η εικόνα τους ανασταλτικά είναι καλή και δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο.

Περιμένουμε από τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία και τους φιλοξενούμενους να παίζουν κλειστά και στην κόντρα. Το πλάνο του Λεβαδειακού μπορεί να έχει επιτυχία στην αρχή, όμως όσο περνάει η ώρα θα δέχεται όλο και περισσότερες επιθέσεις. Θεωρούμε πως στην επανάληψη θα δούμε περισσότερη δράση, οπότε θα ποντάρουμε στην επιλογή ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο, σε απόδοση 2.00 από τη Novibet.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ κόλλησε ξανά πριν τη διακοπή κι έκανε «γκέλα» στην έδρα του Παναιτωλικού (1-0). Η διακοπή ήταν αναγκαία, καθώς η ομάδα χρειάζεται ηρεμία κι ανασυγκρότηση. Η επανέναρξη έχει ντέρμπι και σε αυτά η «Ένωση» παρουσιάζει καλή εικόνα, ειδικά στην έδρα της. Εάν εξετάσουμε και την προϊστορία του συγκεκριμένου ζευγαριού, με γηπεδούχους τους κιτρινόμαυρους, θα δούμε πως η ΑΕΚ έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολα από την έδρα του Λεβαδειακού (0-2), όμως τελείωσε το αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών. Είναι δεδομένο πως διανύει ένα διάστημα ντεφορματίσματος κι έτσι στη διακοπή ο Λουτσέσκου πρέπει να δούλεψε αρκετά το ψυχολογικό κομμάτι. Όσον αφορά το αγωνιστικό, η συμμετοχή του Κωνσταντέλια είναι σημαντική για πολλούς λόγους και θα δώσει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Στα αρνητικά, η ασυνέπεια που δείχνει η ομάδα στην άμυνα.

Στα προγνωστικά θα επικεντρωθούμε στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν πολλές επιθετικές λύσεις και περιμένουμε να βρουν χώρους δράσης. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρουσιάσει καλή εικόνα στην άμυνα κι έτσι η επιλογή AEK Over 1.5, σε απόδοση 2.00 από τη Stoiximan, έχει αξία.

Betmarket επιλογές

16:00, Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο, σε απόδοση 2.00

20:30, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: ΑΕΚ Over 1.5, σε απόδοση 2.00

Διαβάστε επίσης