Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Βρέχει» γκολ σε Αγγλία και Ισπανία

«Βρέχει» γκολ σε Αγγλία και Ισπανία
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 12:50

Αρκετά «πλούσιο» το σημερινό (19/10) κουπόνι με τις επιλογές για ακόμη μια μέρα να είναι αρκετές και άκρως ενδιαφέρουσες. Πάντως εμείς τα δίχτυα μας θα τα ρίξουμε σε Αγγλία και Ισπανία. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματοςαπό την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30): Η Μπόρνμουθ έχασε 1-0 από τη Λέστερ εκτός έδρας, αλλά δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, είδε να γίνεται ένα γκολ από την κλάση του Μπουονανότε στο 16’ και προσπάθησε να αντιδράσει. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από τον αγώνα. Θα μπορούσε και να είχε φύγει με το διπλό. Πίεσε, είχε αρκετές καλές στιγμές, όπως το δοκάρι με τον Ζαμπάρνι στο β’ 45λεπτο, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ (για οφσάιντ) με τον Κουκ στο 66’. Στα δικά μου μάτια, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν μία μικρή έκπληξη και παρά την ήττα της εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένα επίπεδο πάνω. Γενικά εκτιμώ ότι έχει καλή ομάδα. Προηγουμένως, είχε κερδίσει 3-1 τη Σαουθάμπτον και αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στη σεζόν, έχοντας κερδίσει και την Έβερτον, στο «Γκούντισον Παρκ», με 3-2. Οι δύο άλλες ήττες της είναι από την Τσέλσι (1-0, σε ένα μοιρασμένο ματς) και από τη Λίβερπουλ (3-0).

Δες εδώ τι παίζει σήμερα

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30): Η Άρσεναλ έκανε τη δουλειά της απέναντι στη Σαουθάμπτον, κερδίζοντάς την με 3-1. Καλή και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι αποτελεσματική. Όταν, όμως, ζορίστηκε με το γκολ του Άρτσερ στο 55’ που την έβαλε πίσω στο σκορ, έδειξε την πραγματική της δυναμική. Έκλεισε την αντίπαλό της στα καρέ της και γύρισε το ματς σε λιγότερο από 15 λεπτά: Ισοφάρισε στο 58’ με τον Χάβερτζ και το γύρισε στο 68’ με τον Μαρτινέλι, από ισάριθμες ασίστ του Σάκα. Ο Άγγλος εξτρέμ, μάλιστα, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και εκείνος που με δικό του γκολ στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν η 4η διαδοχική νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το 2-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν (Champions League), το 4-2 επί της Λέστερ (Premier League) και το 5-1 επί της Μπόλτον (Λιγκ Καπ Αγγλίας). Τελευταία απώλεια βαθμών που είχε ήταν το 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι (ισοφαρίστηκε στο 98’). Για την ιστορία, την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τη Λίβερπουλ σε άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι, ενώ ενδιάμεσα (22/10) υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ)

ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο Βίγκο. Με τον Ιγκλέσιας να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 28ο λεπτό, έφυγε με το τρίποντο από τα Κανάρια Νησιά η Θέλτα. Εριξε στο καναβάτσο τη Λας Πάλμας η ομάδα του Κλαούντιο Χιράλδεζ, πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές. Στάθηκε καλά η Θέλτα και πήρε βαθμολογική ανάσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, που μετά από 9 αγωνιστικές, μετράνε 13 πόντους. Δέχεται και σκοράρει εύκολα γκολ μέχρι στιγμής η Θέλτα, με το κοντέρ να καταγράφει 16-15. Γενικά, η φάση θυμίζει λίγο «όσα φάμε και όσα πιούμε». Τώρα, σειρά παίρνει η εντός έδρας μάχη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ματς-πρόκληση, με την ομάδα του Χιράλδεζ να θέλει να κάνει τη ζημιά στους Μαδριλένους Κάρλο Αντσελότι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο αποψινό ματς του Μπαλαϊδος η Θέλτα.

Δες εδώ όλο το κουπόνι ποδοσφαίρου

ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Εβγαλε αντίδραση μετά και την ανώμαλη προσγείωση στο Πιέρ-Μορόι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σοβαρή και αποφασισμένη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ. Στο 2-0 έκατσε η μπίλια, με τους Μαδριλένους να καθαρίζουν εύκολα το κίτρινο υποβρύχιο. Τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος για τη βασίλισσα, που έχει μπροστά της ένα must win ματς. Αυτό κόντρα στη Θέλτα. Ούτε θέλει να σκέφτεται τυχόν στραβοπάτημα η Ρεάλ Μαδρίτης, μία εβδομάδα πριν το clasico με την Μπαρτσελόνα. Στο -3 από τους Μπλαουγκράνα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, δε θέλει να αυξηθεί και άλλο η διαφορά. Μέσα σε όλα, σηκώθηκε και μπόλικη σκόνη γύρω από το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ, που κατηγορείται για βιασμό στη Σουηδία. «Είχε ρεπό, οι παίκτες μπορούν να πάνε όπου θέλουν όταν έχουν ρεπό. Εγώ πήγα στο Λονδίνο, δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κανέναν», είπε ο τεχνικός της Βασίλισσας, υποστηρίζοντας την επιλογή του Γάλλου σταρ να αξιοποιήσει την άδειά του με ταξίδι στη Σουηδία. Παράλληλα, δε θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που εμπλέκουν τον Εμπαπέ σε υπόθεση βιασμού.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης