Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 19:30

ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Μεγάλο ματς έχουμε στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Εφές υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Euroleague (18/10, 20:30) .

Η διπλή αγωνιστική εβδομάδα της Euroleague ολοκληρώνεται, με ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλο ευρωπαϊκό μπασκετικό ντέρμπι. Η Εφές υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που ταξιδεύει για 2η φορά στη Κωνσταντινούπολη, σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές. Η τουρκική ομάδα ξεκίνησε θετικά τη φετινή σεζόν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν δύο ήττες και αν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, κόντρα στη Μακάμπι, στο τελευταίο κατά σειρά ματς, έδειξε καλό πρόσωπο, κυρίως επιθετικά, όχι τόσο αμυντικά, που δείχνει να χρειάζεται χρόνο. Καλό παιχνίδι έκανε ο Νουόρα, που δείχνει να προσαρμόζεται στην νέα του ομάδα, όπως και ο Πουαριέ.Σήμερα επιστρέφει και ο Μπράιαντ, μετά την τιμωρία του. Αμφίβολοι, αλλά με πιθανότητες να παίξουν είναι οι Λάρκιν και Οτούρου και η Εφές θα διεκδικήσει τη νίκη σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αφού έχει ανακοινωθεί, ήδη, sold out για το ματς.

Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε μετά την δύσκολη αρχή και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στη Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχει φόρα, δείχνει να παίζει καλύτερα όλο και περισσότερο χρόνο και αυτό κάνει και πιο εύκολη τη δουλειά στο παρκέ. Στη Τουρκία δεν ταξίδεψαν ο Γουίλιαμς - Γκος και ο Μιλουτίνοφ, με τον ψηλό του Ολυμπιακού, πάντως να έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και να περιμένει για το ντεμπούτο του. Όλοι οι υπόλοιποι είναι «ετοιμοπόλεμοι». Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, ενώ από εξαιρετικό ματς προέρχονται ο Παπανικολάου και ο ΜακΚίσικ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να κλείσουν με 2-0 την εβδομάδα και ξέρουν τι να περιμένουν. Οι επιθετικές λύσεις του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ένα ισορροπημένο ματς και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπορεί να δώσει μια πολύ σημαντική νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |






Διαβάστε επίσης