Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τριάδα από το Nations League στο 7.72

Τριάδα από το Nations League στο 7.72
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 12:45

Με τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (12/10) στο Nations League θ' ασχοληθεί το Freetips247.com, προτείνοντας στους αναγνώστες του τριάδα απόδοσης 7.72.

Ισπανία - Δανία (1 |-1 Ε.Χ|)

Επιστροφή στις υποχρεώσεις για το Nations League για Ισπανία και Δανία. Οι Ίβηρες θα φιλοξενήσουν τη Δανία στην έδρα τους τους Σκανδιναβούς, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες. Η κάτοχος του Euro 2024 πήρε άνετη νίκη κόντρα στην Ελβετία με 4-1 σκορ, ενώ η Δανία επικράτησε... επαγγελματικά με 2-0 της Σερβίας. Από την πρώτη θέση του ομίλου η Δανία με έξι βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς η Ισπανία.

Σε αυτό το ματς το φαβορί είναι ξεκάθαρο, κάτι το οποίο δείχνουν και οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες. Θα επιλέξουμε να πάμε με τη νίκη της Ισπανίας, η οποία θα την ανεβάσει στην πρώτη θέση του ομίλου, αλλά για να μεγαλώσουμε την απόδοση θα την προτείνουμε με ευρωπαϊκό χάντικαπ -1. Σημείο σε απόδοση 2.20, το οποίο για να επιβεβαιωθεί χρειάζεται η Ισπανία να πάρει νίκη με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον.

Κροατία - Σκωτία (Over 2.5)

Την Σκωτία θα υποδεχτεί η Κροατία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου στο Nations League. Η Κροατία επιστρέφει στη διοργάνωση, με το τελευταίο της ματς να είναι νικηφόρο κόντρα στην Πολωνία. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Σκωτία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Η αναμέτρηση αυτή, επίσης, έχει ξεκάθαρο φαβορί και γι αυτό το λόγο θα πάμε στα γκολ. Η Κροατία στα τελευταία τέσσερα ματς της σκοράρει με τεράστια συνέπεια, ενώ ούσα γηπεδούχος έχει σκοράρει στα τελευταία έξι ματς της. Από την άλλη, η Σκωτία μπορεί να μην μετράει επιτυχημένο αποτέλεσμα εδώ και έξι ματς, αλλά έχει σκοράρει στα πέντε από αυτά. Ομάδα με αμυντικά θέματα, η οποία όμως μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση κοντά στο διπλασιασμό και είναι άκρως δελεαστικό.

Πολωνία - Πορτογαλία (G/G)

Επικίνδυνη έξοδος για την Πορτογαλία, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του Nations League. Η Πολωνία θα την φιλοξενήσει στη Βαρσοβία, θέλοντας να πάρει κάτι θετικό μέσα στην έδρα της. Από αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, με την Πορτογαλία να παίρνει τη νίκη στην πρόσφατη αναμέτρησή της κόντρα στην Σκωτία (2-1) και την Πολωνία να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από την Κροατία.

Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε το αμφισκόρ, το οποίο προσφέρεται στο 1.82. Ζευγάρι το οποίο ενισχύει αρκετά το εν λόγω σημείο, καθώς στις τελευταίες πέντε φορές που έχουν βρεθεί αντίπαλες οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει τέσσερα G/G. Από τη μεριά της η Πολωνία έχει φέρει τέσσερα G/G στα τελευταία πέντε ματς, ενω η Πορτογαλία έχει φέρει δύο σερί αμφισκόρ.

Η πρόταση του Freetips247.com

  • Ισπανία - Δανία 2 (-1 Ε.Χ) (2.20)
  • Κροατία - Σκωτία Over 2.5 (1.93)
  • Πολωνία - Πορτογαλία G/G (1.80)

Τριάδα απόδοσης: 7.72

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Διαβάστε επίσης