Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο νόμος του ΣΕΦ και ο τριπλασιασμός του Βεζένκοφ

Ο νόμος του ΣΕΦ και ο τριπλασιασμός του Βεζένκοφ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 10:02

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις το βράδυ της Παρασκευής (11/10/24) για την 2η αγωνιστική της Euroleague και το BetMarket έχει τα προγνωστικά μπάσκετ.

Πέφτει απόψε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Euroleague και φυσικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζαλγκίρις. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση, την ώρα που η Ζαλγκίρις θα ήθελε να κάνει ιδεατά το 2/2.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά Euroleague (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά Euroleague για σήμερα) για τον αποψινό αγώνα.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις (11/10/24)

Θέλει ακόμα χρόνο

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα ήταν λογικό. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μία νέα ομάδα ουσιαστικά που έχει αλλάξει πολλά βασικά της πρόσωπα, ενώ δύο σημαντικότατα στελέχη λείπουν με τραυματισμούς (Φαλ – Μιλουτίνοφ). Το ευχάριστο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως είναι ήδη σε… beast mode ο Σάσα Βεζένκοφ, ενώ άπαντες περιμένουν να βρει ρυθμό και ο Εβάν Φουρνιέ.

Ομάδα Έδρας

Η Ζαλγκίρις έκανε μία από τις εκπλήξεις της 1ης αγωνιστικής, παίρνοντας τη νίκη έναντι της Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που γράψαμε και στην ανάλυση προ της έναρξης της σεζόν. Οι Λιθουανοί είναι ομάδα έδρας και θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στο σπίτι τους. Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει βρει στο πρόσωπο του Φρανσίσκο τον παίκτη εκείνο που θα καλύψει το κενό του Κίναν Έβανς, ενώ σημαντικές είναι οι παρουσίες των Μίτσελ και Μπραζντέικις που με το μέγεθος τους βοηθούν αμυντικά. Όσο για τον Μπράιαντ Ντάνστον, ακόμα και σε αυτή την ηλικία προσφέρει σε βασικότατους τομείς του παιχνιδιού, δημιουργώντας διαδρόμους με τα screen του.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις (11/10/24): Το σημείο

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» και είπαμε παραπάνω πως η Ζαλγκίρις έχει κορμιά που δεν αφήνουν πολλούς διαδρόμους. Αυτό, ναι μεν δεν βοηθά για ατομικές ενέργειες την αντίπαλη ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός μόνο τέτοια φιλοσοφία δεν έχει. Αντίθετα, ψάχνει τις ομαδικές επιθέσεις με συνεχή κίνηση και εκτέλεση. Αν μπουν τα τρίποντα θεωρούμε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Παράλληλα, το γεγονός ότι δεν ξέρουμε πώς θα ανταποκριθεί η Ζαλγκίρις μακριά από την έδρα της, μας απωθεί από σημείο πόντων συνολικά. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο με το Over 79.5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.80 στην Novibet.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις (11/10/24): Τα ειδικά

Ο Άλεκ Πίτερς δεν έπαιξε τόσο στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε. Κάτι λιγότερο από 10 λεπτά και το εντυπωσιακό είναι πως δεν πήρε προσπάθειες από τα 6,75. Δεν νομίζουμε ότι είναι σταθερή απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα αυτό. Περισσότερο αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, λόγω της παρουσίας του Χέιζ Ντέιβις από την Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα ο Αμερικανός έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση στον αγώνα της Δευτέρας με το Λαύριο. Περιμένουμε να πάρει περισσότερο χρόνο και περισσότερες προσπάθειες για τρίποντο. Πέρυσι, αν λέγαμε πως το Over 1.5 στα εύστοχα τρίποντα του Πίτερς έχει 2.20, θα ήμασταν τρελοί. Το βρήκαμε, όμως, σε τέτοια τιμή από την Stoiximan και δεν μπορούμε παρά να το στηρίξουμε. Ο Πίτερς είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ και εφόσον παίξει, θα βρει τα τρίποντα του.

Στην ίδια θέση, αλλά στον έτερο παίκτη του Ολυμπιακού είναι και το δεύτερο ειδικό μας. Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού επιθετικά. Στον πρώτο αγώνα με την Φενέρ, βέβαια, δεν ήταν τόσο παραγωγικός, όμως τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά. Παίκτης που έχει την ελευθερία να σουτάρει, ενώ η ταχύτητα στις κινήσεις του στο παρκέ του δίνει το πλεονέκτημα να βρίσκει ελεύθερα σουτ. Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο με την επιλογή από το ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan, με το 3+ στα εύστοχα τρίποντα του να είναι σε απόδοση 3.05.

BetMarket.gr Επιλογές

11/10, 21:15 Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 1 και Ολυμπιακός Over 79.5 @1.80

11/10, 21:15 Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Πίτερς over 1.5 εύστοχα τρίποντα @2.15

11/10, 21:15 Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Βεζένκοφ 3+ εύστοχα τρίποντα @3.05

Διαβάστε στο BetMarket.gr για στοίχημα εκλογές ΠΑΣΟΚ με φόντο τον β’ γύρο – οι αποδόσεις και το φαβορί!

Διαβάστε επίσης