Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στα… βαθιά Άρης και Περιστέρι

Στα… βαθιά Άρης και Περιστέρι
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 12:32

Άρης και Περιστέρι ρίχνονται στην «μάχη» του Champions League Basketball και του Eurocup αντίστοιχα με στόχο την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ - ΑΡΗΣ (19:00): Με δυο ήττες έχει αρχίσει την πορεία της στην φετινή διοργάνωση η Λιετκαμπέλις. Στην πρεμιέρα το πάλεψε στην Τουρκία απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ, όμως πριν μια εβδομάδα γνώρισε την συντριβή εντός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Πλήρωσε την κακή της άμυνα που δέχθηκε 94 πόντους, αλλά μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μέσα στην διεκδίκηση της νίκης. Στην συνέχεια κατέρρευσε, επέτρεψε 34 πόντους και ηττήθηκε πανηγυρικά. Απέναντι στον Άρη που δεν «πατάει» καλά μέχρι ώρας, έχει την ευκαιρία να σπάσει το… ρόδι. Παίζει γρήγορο μπάσκετ, και κυρίως δεν κάνει πολλά λάθη. Δύσκολα θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα απέναντι στην επίθεση των «κίτρινων» που δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό. Είναι ικανή έστω και οριακά να πάρει την νίκη, σε παιχνίδι που με βάση τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους στην διοργάνωση, δεν θα κριθεί πάνω από τους 80 πόντους.

Δες τι παίζει σήμερα

ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ - ΑΡΗΣ (19:00): Μετά τις ήττες και τις μέτριες εμφανίσεις στο Σούπερ Καπ, μπήκε και στο πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο πως θέλει ακόμα αρκετό χρόνο για να βρει ρυθμό και «χημεία» ως ομάδα ο Άρης. Στο Eurocup έχει δυο αρνητικά αποτελέσματα σε ισάριθμα παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να βγάλει αντίδραση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μια από τις βασικές αιτίες που δεν παίζει καλά είναι τα πολλά νέα πρόσωπα, ενώ ο Τολιόπουλος που είναι το πρώτο «βιολί», προέρχεται από τραυματισμό και δε μπορεί να παίξει όπως ξέρει και μπορεί. Θα αγωνιστεί με τις γνωστές απουσίες των Χοτζ και Λαζέφσκι, ενώ ευρωπαϊκό ντεμπούτο θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός φόργουορντ, Ρόουλ Άλκινς. Η λογική λέει πως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον γρήγορο ρυθμό που επιβάλουν οι γηπεδούχοι και έστω και οριακά θα ηττηθεί.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ - ΑΡΗΣ)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΟΥΡΘΙΑ (19:30): Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Σούπερ Καπ της Ρόδου απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη, συνέχισε με δύο ήττες σε Basketball Champions League και ελληνικό πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν από την FMP στο Βελιγράδι με 70-58 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και η δεύτερη από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του για την 1η αγωνιστική της Greek Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη παίζει όμορφο μπάσκετ, αλλά στηρίζεται αρκετά σε νέα παιδιά με φόντο το μέλλον. Τους λείπει η εμπειρία, αλλά ως πρότζεκτ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα πάρει αρκετό χρόνο για να λειτουργήσει στο 100% για αποτελέσματα και αυτό ίσως στοιχίσει στην Ευρώπη. Παίκτες όπως οι Αβδάλας, Ζούγρης και Σταυρακόπουλος έχουν πολύ ταλέντο αλλά τους λείπουν οι εικόνες από αυτά τα παιχνίδια που έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Δες πότε παίζει η Εθνική Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΟΥΡΘΙΑ (19:30): πρεμιέρα της διοργάνωσης ηττήθηκε εντός έδρας από την Μανίσασπορ σε αποτέλεσμα που ήταν έκπληξη. Σε παιχνίδι που πήγε πολύ ψηλά στο σκορ, καθώς πέτυχε μεν 97 πόντους αλλά δέχθηκε 103! Αντέδρασε όμως άμεσα, επικρατώντας στο ισπανικό πρωτάθλημα της Μπιλμπάο μπροστά στο κοινό της, δείχνοντας πως έχει ποιότητα. Είναι ομάδα με καλό προπονητή τον Σίτο Αλόνσο, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, διαθέτει αρκετά έμπειρους παίκτες και από την στιγμή που χρειάζεται επειγόντως νίκη για να μην μείνει πίσω στο παιχνίδι της πρόκρισης ως πρώτη στον όμιλο, το πιθανότερο είναι πως θα την κατακτήσει. Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι επιπέδου Ευρωλίγκας παίκτες Ντίλαν Ένις, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, αλλά και οι Βλάντιμιρ Μπροτζιάνσκι, Μάρκο Τοντόροβιτς, Τζόναχ Ράντεμπο, Λούντβιγκ Χάκανσον και Νεμάνι Ράντοβιτς.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΟΥΡΘΙΑ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης