Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ξεσπά» ο Ολυμπιακός

«Ξεσπά» ο Ολυμπιακός
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 13:08

Με τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να μπαίνουν στον «πάγο» για λίγο λόγω των εθνικών ομάδων των Εθνικών ομάδων το σημερινό «κουπόνι» είναι αρκετά «φτωχό», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΛΑΥΡΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:15): Με την γνωστή συνταγή των ταλαντούχων ξένων από το κολέγιο θα προσπαθήσει να πορευτεί και φέτος το Λαύριο. Ο Κώστας Μέξας παρέμεινε στον πάγκο και στόχος της ομάδας είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θεωρητικά, θα δώσει μάχη με την Καρδίτσα για αυτό το στόχο. Είναι μια παραδοσιακή δύναμη που κανείς δε μπορεί να υποτιμήσει, όμως δεδομένα στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό δεν έχει τύχη. Όσο αξιοπρεπή εμφάνιση και αν πραγματοποιήσει, η ήττα με τουλάχιστον δεκαπέντε πόντους διαφορά είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Στο ρόστερ έμειναν οι Έλληνες, Βασίλης Μουράτος, Κώστας Γόντικας, Θοδωρής Ζάρας και Παναγιώτης Τσάμης. Προστέθηκαν φέρελπις ξένοι όπως οι Σαμ Γκρίφιν, Ρασάντ Βον (σ.σ. επέστρεψε), Ταζ Σέρμαν Τζάκσον Φόρεστ και Μπράντον Σλάτερ. Παιδιά που θέλουν να κάνουν το… ξεπέταγμα και να καθιερωθούν στην Ευρώπη.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΛΑΥΡΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:15): Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην αντίστοιχη της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι», είναι φανερό πως ακόμα… ψάχνονται αγωνιστικά και σε θέμα ρόλων στο παρκέ. Όμως ο αντίπαλος προσφέρεται σήμερα για μια καλή προπόνηση, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ. Αν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανιστούν στοιχειωδώς σοβαροί και συγκεντρωμένοι, το «διπλό» με -14,5 πόντους έχει μεγάλη αξία. Παράλληλα, με το επιθετικό ταλέντο που έχει η ομάδα του Πειραιά, δύσκολα η άμυνα του Λαυρίου θα κρατήσει την παραγωγή της κάτω από τους 85 πόντους. Οπότε το over που απαιτεί τουλάχιστον 150, είναι εφικτό. Εκτός επτάδας ξένων είναι οι γνωστοί τραυματίες Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανας, ενώ ένας ακόμα θα κοπεί από την δωδεκάδα. Επιστρέφει ο Μήτρου-Λονγκ ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Τουρκία λόγω της γέννησης του γιού του. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Λαρεντζάκης.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΑΥΡΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’ - ΧΑΝΙΑ (15:00): Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αστέρας Τρίπολης Β’ στην Πάτρα από την Παναχαϊκή στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Πατρινοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του παιχνιδιού, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη είχαμε την απευθείας αποβολή του τερματοφύλακα Γραμματικάκη στο 53’ , η οποία υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και τελικά βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Ρόβα στο 63’ να διαμορφώνει το τελικό 1-0. Ο Αστέρας Τρίπολης Β’ μετά από δυο αναμετρήσεις βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (1β.), έχοντας σημειώσει μια ισοπαλία και μια ήττα (0-1-1).

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’ - ΧΑΝΙΑ (15:00): Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα των Χανίων από τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με τον Αυλωνίτη. Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν και δεύτερο τέρμα ενώ οι Κρητικοί απείλησαν μονάχα στο φινάλε της αναμέτρησης χωρίς αποτέλεσμα και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με το οποίο τα Χανιά γνώρισαν την δεύτερη διαδοχική ήττα τους στο πρωτάθλημα. Τα Χανιά μετά από δύο αναμετρήσεις βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας (0β.), έχοντας σημειώσει ισάριθμες ήττες (0-0-2).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’ - ΧΑΝΙΑ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης