Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στήριξη στον Ράιτ κόντρα στο Λαύριο

Στήριξη στον Ράιτ κόντρα στο Λαύριο
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 12:50

Η αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό μας απασχολεί στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

Νέα εβδομάδα και η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη θέλουμε να φύγει και να μην ξανάρθει, ειδικά μετά το φινάλε της. Ενώ το Σάββατο για έναν πόντο στο Τουρκ Τέλεκομ – Γαλατά δεν μας πλήρωσε η πρώιμη πληρωμή για το 2/2, την Κυριακή δεν μας πήγε τίποτα καλά. Συνεχίζουμε!

Φτωχό είναι το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του μπάσκετ. Γι’ αυτό και θα μείνουμε μονάχα στον αγώνα που κλείνει την 1η αγωνιστική της Stoiximan GBL, ανάμεσα στο Λαύριο και τον Ολυμπιακό.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Rotation μεν, αλλά

Η αλήθεια είναι πως η ήττα της Παρασκευής από την Φενέρμπαχτσε έφερε γκρίνια στους «ερυθρόλευκους». Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για την διαχείριση στα τελευταία λεπτά, με πολλούς από τους οπαδούς της ομάδας να σχολιάζουν την πεντάδα που έκλεισε το ματς. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα και άπαντες θέλουν χρόνο για να μπουν στην φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στα πλαίσια της λογικής ήταν να παίξει με τους παίκτες με την μεγαλύτερη εμπειρία σε όσα ζητά, ακριβώς γιατί ξέρει τι θα πάρει.

Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο πως είναι ακόμα πολύ νωρίς, οι Πειραιώτες θα δοκιμάσουν και σήμερα πρόσωπα και σχήματα. Μοναδική εξαίρεση είναι η θέση του σέντερ, εκεί όπου τα κουκιά είναι μετρημένα με την παρουσία μονάχα των Ράιτ και Πετρούσεβ. Η λογική λέει πως οι δυο τους θα πάρουν από 20 λεπτά με μικρές αποκλίσεις. Με βάση αυτό το σκεπτικό προκύπτει και το πρώτο μας σημείο.

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με την Φενέρ. Παρά το νωθρό ξεκίνημα, το φινάλε του αγώνα τον βρήκε με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Σήμερα δεν θα έχει τέτοιους αντιπάλους, αλλά μπορεί σχετικά εύκολα να υπερκεράσει το εμπόδιο του Γόντικα ή του Γουαχάμπ. Γι’ αυτό και η επιλογή μας από τα ειδικά που έχουν οι στοιχηματικές είναι το Over 11.5 στους πόντους του Ράιτ σε απόδοση 1.88 στην Novibet.

BetMarket.gr Επιλογές

Stoiximan GBL - 7/10, 20:15 - Λαύριο - Ολυμπιακός: Ράιτ over 11.5 πόντοι σε απόδοση 1.88

Διαβάστε επίσης