Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με δύο σημεία διπλασιασμού στο Ολυμπιακός – Μπράγκα

Με δύο σημεία διπλασιασμού στο Ολυμπιακός – Μπράγκα
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 12:00

Τη Μπράγκα υποδέχεται ο Ολυμπιακός, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League και το Betmarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά (03/10/24).

Ολυμπιακός – Μπράγκα

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ματς με τον Ατρόμητο, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και να σπάσει το αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-2). Στο πρώτο παιχνίδι της League Phase ηττήθηκε εύκολα από τη Λυών, δυσκολευόμενος να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα της κι αυτό ήταν ένα ακόμη καμπανάκι. Γενικότερα, δεν έχει παρουσιάσει καλή εικόνα εδώ και καιρό, με τα ερωτηματικά να είναι πολλά.

Σήμερα, υποδέχεται αρκετά γνώριμα πρόσωπα, γεγονός που έχει και καλά και κακά, ενώ σημαντικό είναι πως παίζει εντός έδρας κι αναμένεται να έχει ισχυρή στήριξη από τον κόσμο.

Ανάλυση Μπράγκα

Η Μπράγκα βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα κι έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Μάλιστα, και στις τρεις σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ για να βρίσκεται σήμερα εδώ κατάφερε να περάσει συνολικά τρεις προκριματικούς και στα περισσότερα παιχνίδια του μέχρι τώρα στη διοργάνωση σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ.

Επιπλέον, έχει χτίσει αρκετά τον αγωνιστικό ρυθμό της κι έχει αποκτήσει αρκετά καλή χημεία ως σύνολο.

Ολυμπιακός - Μπράγκα: Προγνωστικά (03/10/24)

Δεν συμφωνούμε και τόσο με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων από τις στοιχηματικές εταιρίες, κυρίως γιατί η φετινή τους εικόνα δεν πείθει και τόσο, την ώρα που οι Πορτογάλοι είναι σε καλή κατάσταση. Βέβαια, με όσα έχουμε δει, δεν θα πάμε κόντρα στον Ολυμπιακό σε μια εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Στοιχηματικά, αξία υπάρχει στα γκολ. Οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν να απελευθερωθούν επιθετικά και θα ρισκάρουν για να βρουν λύσεις, την ώρα που η Μπράγκα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Περιμένουμε λοιπόν γκολ και θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 2.25 στη Winmasters.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο Τσικίνιο θα είναι ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς, μιας κι έχει παίξει και στις δύο ομάδες. Ο Πορτογάλος είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική, που δοκιμάζει τα πόδια του, οπότε περιμένουμε πως θα δημιουργήσει τουλάχιστον μία προσπάθεια στην εστία, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στη Novibet.

Ολυμπιακός - Μπράγκα: Betmarket επιλογές

03/10, 19:45 Ολυμπιακός - Μπράγκα Τσικίνιο 1+ προσπάθεια στην εστία @2.10

03/10, 19:45 Ολυμπιακός - Μπράγκα Goal/Goal & Over 2.5 @2.25

Διαβάστε επίσης