Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με τα γκολ σε Μπέρμιγχαμ και Λίβερπουλ

Με τα γκολ σε Μπέρμιγχαμ και Λίβερπουλ
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 13:08

Οι «μάχες» στο Champions League επέστρεψαν. Χθες, Τρίτη (01/10) έλαβε χώρα το πρώτο... πιάτο της 2ης αγωνιστικής της League Phase με την σκυτάλη να παίρνει σήμερα Τετάρτη (2/10) το... δεύτερο. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Η επιστροφή της Άστον Βίλα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν εντυπωσιακή. Έστω και αν έπαιζε με ομάδα στα μέτρα της και που δεν είναι στα καλύτερά της, εκείνη ήταν όπως έπρεπε. Νίκησε 3-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία και έκανε ιδανική εκκίνηση. Σκόραρε με Τίλεμανς (27’), Ράμσεϊ (38’) και Ονάνα (86’) και συνολικά ήταν πολύ γεμάτη εμφάνιση. Παρουσιάστηκε σοβαρή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε αρκετές καλές στιγμές, αλλά και δύο ακυρωθέντα γκολ, στο 43’ με τον Γουότκινς και στο 78’ με τον Ντουράν (έχει κάνει απίθανο πλασέ). Πάντως, αν και συνολικά έχει μπει καλά στη σεζόν, προ ημερών έκανε μεγάλη «γκέλα» με το 2-2 απέναντι στην Ίπσουιτς. Ό,τι γλίτωσε, δηλαδή, απέναντι στη Γουλβς, το έπαθε τώρα με τη νεοφώτιστη ομάδα. Για το Άστον Βίλα - Μπάγερν Μονάχου δεν παίζουν οι Καμαρά (μέσος), Κας (δεξί μπακ), Μινγκς (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο ΜακΓκιν (μέσος).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα της, μιας και διέσυρε με 9-2 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πάντως, ακόμη και σε αυτήν την ευρεία νίκη, πήγε να το κάνει ντέρμπι για λίγο. Το 3-0 του ημιχρόνου, έγινε 3-2 στο 49’ και στο 50’ και στο... καπάκι οι Κροάτες είχαν και χαμένο τετ α τετ για την ισοφάριση. Όμως, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Κομπανί που «πάτησε» το πόδι στο γκάζι και δεν σταμάτησε. Τέσσερα γκολ έβαλε ο Κέιν, τα τρία ήταν με πέναλτι! Το αποψινό είναι ένα σαφώς (πιο) δυνατό τεστ για τους Βαυαρούς λίγο πριν πάνε στη Βαρκελώνη (23/10) για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα, η Μπάγερν είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και έμεινε στο 1-1 με τη Λεβερκούζεν, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ (22:00): Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο φετινό Champions League η Λίβερπουλ, η οποία πέρασε από το Σαν Σίρο επικρατώντας με 3-1 της Μίλαν στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής. Ντέρμπι όσον αφορά τα ονόματα, καθώς στο γήπεδο η ομάδα του Σλοτ ήταν πολύ καλύτερη από τους Ιταλούς και γύρισε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα. Ακολούθησαν και τρεις ακόμα νίκες από εκείνο το βράδυ στο Μιλάνο. Δύο στο πρωτάθλημα απέναντι σε Μπόρνμουθ (3-0) και Γουλβς (2-1) και μία στο Λιγκ Καπ απέναντι στη Γουέστ Χαμ (5-1). Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ο Σλοτ δείχνει να είναι ικανός να μπει στο... κοστούμι του σπουδαίου Γιούργκεν Κλοπ και η δική του Λίβερπουλ είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Premier League με 15 βαθμούς. Έναν παραπάνω από Σίτι και Άρσεναλ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ (22:00): Εφτά ματς έχει δώσει η Μπολόνια από το ξεκίνημα της σεζόν σε Ιταλία και Ευρώπη και στα πέντε απ' αυτά έχει έρθει ισόπαλη! Έχοντας μία ήττα και μια νίκη στα άλλα δύο. Ξεκίνησε με ισοπαλία και στο Champions League, το 0-0 απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε ένα ματς που είδε την αντίπαλό της να ξεκινάει με πέναλτι αλλά τον Σκορούπσκι να αποκρούει. Δε βγάζει την ποιότητα που έβγαζε πέρσι, παρ' όλα αυτά είναι νωρίς ακόμα και σιγά - σιγά δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Το έκανε στο 2-1 στη Μόντσα, στην πρώτη φετινή της νίκη, ενώ είχε πολύ καλή παρουσία και στο 1-1 απέναντι στην Αταλάντα εντός έδρας το περασμένο Σάββατο, σε ένα παιχνίδι που ισοφαρίστηκε στο 90'.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης