Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αστεράτη πεντάδα που ξεπερνά το 80.00

Αστεράτη πεντάδα που ξεπερνά το 80.00
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 10:24

Τα Hot σημεία του προγράμματος της Τετάρτης (2/10) στο Champions προτείνει το Freetips247.com τα οποία δημιουργούν παρολί σε απόδοση 84.55.

To φαβορί της ημέρας

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μονακό

Οι Μονεγάσκοι στην πρεμιέρα της League Phase έδειξαν τα δόντια τους στην Μπαρτσελόνα και πήραν μια μεγάλη νίκη στο Πριγκιπάτο. Από την άλλη, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν κατάφερε να κατευνάσει τον ρυθμό της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς ν' αναγκάζουν τους Κροάτες να μαζέψουν εννέα φορές την μπάλα από την εστία τους. Ματς στο οποίο έχουμε φαβορί και αυτό είναι η ομάδα της Μονακό. Αρκετά φιλότιμο και ποιοτικό το ρόστερ της Ντιναμό, αλλά απέναντι σε ομάδες που ξέρουν να επιτεθούν δεν μπορεί να βρει απαντήσεις. Αν και εκτός έδρας η Μονακό πιστεύουμε πως έχει το πλεονέκτημα και μπορεί να επιβεβαιώσει και εντός των τεσσάρων γραμμών πως είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Σημείο το οποίο προσφέρεται στο 1.70.

Το αουτσάιντερ της ημέρας

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αταλάντα

Αμφότερες έμειναν στο μηδέν στα ματς της πρεμιέρας τους. Η Σαχτάρ έφερε «λευκή» ισοπαλία με την Μπολόνια, ενώ η Αταλάντα με την Άρσεναλ. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τρία ματς έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι Ουκρανοί, οι οποίοι θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν δεύτερη σερί ιταλική ομάδα, τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με την έδρα τους να αποτελεί σημαντικό... όπλο. Σε αυτό το ματς θα πάμε με τους γηπεδούχους. Τόσο η έδρα, στην οποία μετρούν 4/5 νίκες, όσο και η κακή εκτός έδρας παρουσία της Αταλάντα με τρεις ήττες, μία ισοπαλία, μία νίκη, ενισχύουν τη νίκη της Σαχτάρ. Θα επιλέξουμε τη νίκη των Ουκρανών, η οποία προσφέρεται σε απόδοση άνω του πενταπλασιασμού (5.25).

Το Χ της ημέρας

Μπενφίκα - Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε αυτό το ματς έχουμε δύο ομάδες σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Δύο ομάδες, οι οποίες ξεκίνησαν με το δεξί τη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, επικρατώντας μάλιστα και με το ίδιο σκορ (2-1). Η γηπεδούχος Μπενφίκα πήρε τη νίκη στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, με τους Μαδριλένους να επικρατούν στη δική τους της Λειψίας. Αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό ματς και από αυτό το γεγονός βλέπουμε το Χ να ενισχύεται. Η Μπενφίκα μετράει επτά παιχνίδια αήττητη, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει χάσει με την έναρξη της νέας σεζόν. Περιμένουμε οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους ματς. Σημείο σε απόδοση 3.40.

Το G/G της ημέρας

Λειψία - Γιουβέντους

Από αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες στο League Phase του Champions League. Η Γιουβέντους πήρε ευρεία νίκη επί της Αϊντχόφεν με 3-1 σκορ, ενώ η Λειψία ηττήθηκε στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-1. Για τις υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων τους, αμφότερες πήραν άνετες νίκες με την «γηραιά κυρία» να επικρατέι με 3-0 της Τζένοα και την Λειψία να παίρνει το... τρίποντο με 4-0 επί της Άουγκσμπουργκ. Αναμένουμε να δούμε ένα παραγωγικό ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές επιθετικά ομάδες, οι οποίες είναι ικανές να βρουν τουλάχιστον μία φορά η καθεμιά την αντίπαλη εστία. Σημείο σε απόδοση 1.72.

Το Over της ημέρας

Χιρόνα - Φέγενορντ

Οι δύο ομάδες έκαναν πρεμιέρα με το... αριστερό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Χιρόνα ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ηττήθηκε με 1-0, ενώ η Φέγενορντ γνώρισε βαριά ήττα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 4-0. Ομάδες, οι οποίες δεν φημίζονται για τα αμυντικά τους καθήκοντα, αλλά έχουν το δυναμικό ώστε να προσφέρουν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Θα πάμε στο Over 2.5, σημείο σε απόδοση 1.62.

Η πρόταση Freetips247.com

  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μονακό 1 (1.70)
  • Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αταλάντα 2 (5.25)
  • Μπενφίκα - Ατλέτικο Μαδρίτης Χ (3.40)
  • Λειψία - Γιουβέντους G/G (1.72)
  • Χιρόνα - Φέγενορντ Over 2.5 (1.62)

Πεντάδα απόδοσης: 84.55

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Διαβάστε επίσης