Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Σεντονάτο» παρολί που ξεπερνά το 20.00!

«Σεντονάτο» παρολί που ξεπερνά το 20.00!
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 10:14

Τέσσερα παιχνίδια έχει συλλέξει το Freetips247.com για τις αναμετρήσεις του Champions League την Τρίτη (01/10).

Το G/G της ημέρας

Λεβερκούζεν vs Μίλαν

Με άνετο τρόπο η Λεβερκούζεν απέδρασε από την έδρα της Φέγενορντ με 4-0 και με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα διοργάνωση του Champions League. Από την άλλη, η Μίλαν τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Λίβερπουλ και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1. Στους τελευταίους 9 αγώνες της Μίλαν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ. Ενώ, η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.Στους τελευταίους 4 αγώνες της Λεβερκούζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Ενώ, νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκουν συχνά δίχτυα και γι' αυτό θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.55.

Το φαβορί της ημέρας

Ιντερ vs Ερυθρός Αστέρας

Με τον σπουδαίο βαθμό της ισοπαλίας ξεκίνησε η Ίντερ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League. Σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπενφίκα και μάλιστα στην έδρα του. Η Ίντερ μετράει μόλις δύο ήττες στην έδρα της στα οκτώ ματς που έχει δώσει, μετρώντας παράλληλα πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Σαφέστατα, οι «νερατζούρι» έχουν το πάνω χέρι απόψε για τη νίκη αν θέλουν να ενισχύσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ιντερ αναμένεται να μπει δυνατά στο ματς για να επιβάλει τον ρυθμό της και στο τέλος να πάρει το τρίποντο. Γι' αυτό κι επιλέγουμε το 1/1 σε απόδοση 1.57.

Το Over της ημέρας

Ντόρτμουντ vs Σέλτικ

Με νίκη ξεκίνησε η Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα καθώς επικράτησε εύκολα εκτός έδρας 3-0 της Μπριζ. Από την άλλη εύκολο έργο είχε και η Σέλτικ, η οποία έκανε πάρτι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πήρε το τρίποντο με 5-1. Η Ντόρτμουντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ στους τελευταίους 4 αγώνες της, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Οπως επίσης, στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της Σέλτικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Γι' αυτό και πάμε με το Over 3.5 σε απόδοση 2.32.

Το Χ της ημέρας

Αϊντχόφεν vs Σπόρτινγκ

Δύσκολο έργο στην πρεμιέρα είχε η Αϊντχόφεν καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους, από την οποία και ηττήθηκε με 3-1. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ δεν τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Λιλ και επικράτησε με 2-0. Βέβαια, η Αϊντχόφεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 10 εκτός έδρας αγώνες. Ετσι λοιπόν, απόψε αναμένεται να έχουμε μια σκληρή μάχη μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες αναζητούν το τρίποντο, αλλά στο τέλος δεν αποκλείεται να αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας. Επιλέγουμε το Χ σε απόδοση 3.60.

Η τετράδα του Freetips247.com

  • Λεβερκούζεν vs Μίλαν G/G (1.55)
  • Ιντερ vs Ερυθρός Αστέρας 1/1 (1.57)
  • Ντόρτμουντ vs Σέλτικ Over 3.5 (2.32)
  • Αϊντχόφεν vs Σπόρτινγκ Χ (3.60)

Απόδοση τετράδας: 20.32

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Διαβάστε επίσης