Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κάνει το καθήκον του ο Θρύλος με σούπερ αποδόσεις!

Κάνει το καθήκον του ο Θρύλος με σούπερ αποδόσεις!
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:31

Ανάκαμψη τώρα για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται τον Ατρόμητο (18:00) για την επιστροφή στις νίκες!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να βελτιωθεί άμεσα για να επιστρέψει εξίσου άμεσα στις νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα τους στη League Phase του Europa League δεν τα κατάφεραν στην έδρα της Λυών (2-0) καθώς δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε 6 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα.

Η επιστροφή στη Super League περιλαμβάνει τη δοκιμασία απέναντι στον επικίνδυνο Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν μόνο νίκη καθώς προέρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (0-0 με Παναιτωλικό, 2-1 από τον Άρη) που τους έχουν ρίξει από την κορυφή.

Για τον Ολυμπιακό στον ορίζοντα υπάρχει μόνο το «τρίποντο» για την βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη, ενώ το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο απαιτητικό, καθώς μετά την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκα για το Europa League και το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης θα μπουν δυνατά για να επιβάλλουν το νόμο τους σκοράροντας νωρίς. Το γρήγορο γκολ, ως το 28’ είναι σε απόδοση 1.75.

Ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία παρατάσσεται στο Φάληρο προερχόμενος από σερί τριών νικών σε πρωτάθλημα (1-2 με τον Αστέρα, 4-2 με τη Λαμία) και κύπελλο (1-2 με τον Λεβαδειακό), στοχεύοντας στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά τη λευκή ισοπαλία του 2021, καθώς στα τρία ματς που ακολούθησαν με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό το σκορ είναι συντριπτικό με 3/3 νίκες και 10-1 γκολ για τους Πειραιώτες.

Οι «κυανόλευκοι» σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ καθώς έχουν 6/6 ματς με G/G. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι σε απόδοση 2.30.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης