Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το… βιολί τους Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα

Το… βιολί τους Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:43

Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα προελαύνουν σε Premier League και La Liga αντίστοιχα με τους «πολίτες» και τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν να δώσουν συνέχεια κόντρα σε Νιούκαστλ και Οσασούνα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (14:30): Η Νιούκαστλ έρχεται από κακή εμφάνιση συνολικά και ήττα 3-1 από τη Φούλαμ εκτός έδρας. Άφαντη στο πρώτο ημίχρονο (2-0), θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα τέρματα, ανέβηκε στο δεύτερο, μείωσε με τον Μπαρνς στο 46’, ισορρόπησε το ματς, όμως, δεν μπόρεσε να αποφύγει τα χειρότερα και δέχτηκε στις καθυστερήσεις και τρίτο τέρμα. Ήταν η πρώτη ήττα της στη σεζόν και δεύτερη «γκέλα» στο πρωτάθλημα, μετά το 1-1 με την Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Πιο πολύ απ’ όλα, πάντως, προβλημάτισε η εικόνα της. Το αποψινό, πάντως, είναι το πρώτο φετινό crash test και ενδεχομένως να κληθεί να το δώσει χωρίς τον βασικό της επιθετικό. Ο Ίσακ έπαθε ζημιά σε δάχτυλο του ποδιού, δεν έχει προπονηθεί καθόλου τις τελευταίες μέρες και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (14:30): Σοβαρά θέματα, όσο του Ίσακ, έχει να αντιμετωπίσει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Πιο σοβαρά, για την ακρίβεια. Τεράστιο πλήγμα ο τραυματισμός του Ρόδρι, υποβλήθηκε σε επέμβαση (χιαστό και μηνίσκο) και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι ένα ζήτημα, όσο βάθος και να έχει στον πάγκο της, κατά πόσο θα καταφέρει να τον αντικαταστήσει. Επιπλέον, εκτός τέθηκε και ο Ντε Μπρούινε, ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο. Προφανώς και επηρεάζεται το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με αυτές τις δύο απουσίες. Μιας και πιάσαμε τις απουσίες, δεν παίζουν, ούτε οι Άκε (κεντρικός αμυντικός), Μπομπ (εξτρέμ). Κατά τα άλλα, η Μάντσεστερ Σίτι γλίτωσε στο 98’ (Στόουνς) την ήττα (2-2) στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και παρέμεινε στην κορυφή. Προηγήθηκε με τον Χάαλαντ στο 9’, είδε τους «κανονιέρηδες» να γυρίζουν το ματς αλλά και να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 45+8’.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Μεστάγια η Οσασούνα. Κάτι παραπάνω από ισορροπημένο αποδείχθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια, με την Οσασούνα να μένει στο μηδέν. Όσο και αν προσπάθησε, γκολ δεν βρήκε και τώρα ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση κόντρα στην φορτσάτη Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ. Στους 11 πόντους μετά από επτά αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, φιγουράρουν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga. «Θα βρούμε μπροστά μας την καλύτερη ομάδα του εφετινού πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Θα χρειαστούμε τους οπαδούς μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, αν θέλουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Προφανώς και δε γίνεται να εστιάσουμε μονάχα σε έναν παίκτη», τόνισε ο Βιθέντε Μορένο για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Μπλαουγκράνα.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Δεν καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ. Κανονικό... τρένο που δεν κάνει στάσεις η Μπάρτσα, έκαμψε και την αντίσταση της Χετάφε. Ο «καυτός» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε τη λύση, οδηγώντας τους Μπλαουγκράνα στο 7/7. Είναι τρομερά αυτά που κάνουν οι Καταλανοί στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Τώρα, σειρά παίρνει η δοκιμασία στην Παμπλόνα, με την ομάδα του Φλικ να θέλει να διευρύνει το νικηφόρο της σερί. «Το να είσαι προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι φανταστικό! Θα υπάρξει rotation, πρέπει να το κάνουμε. Χρειαζόμαστε και τους έμπειρους παίκτες», τόνισε ο Φλικ, που προανήγγειλε αλλαγές στην Παμπλόνα. Non-stop η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την Οσασούνα, φιλοξενεί την Γιουνγκ Μπόις (1/10) για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League. «Βλέπω πολλά καλά πράγματα στην προπόνηση από τον Ντε Γιονγκ. Καλά τα πάει και ο Γκάβι. Ανεβάζουν ρυθμό, μπορούν να μας βοηθήσουν», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης