Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Λιόν-Ολυμπιακός Live streaming

Λιόν-Ολυμπιακός Live streaming
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:05

Σε αρκετά κακό φεγγάρι συνεχίζει να βρίσκεται η Λυών το τελευταίο διάστημα. Ακόμη μια ήττα για τους «λιονέ» αυτή την φορά εντός έδρας με 3-2 στο ντέρμπι με την Μαρσεϊγ. Ένα αρκετά επεισοδιακό με πέντε γκολ, αρκετή ένταση και ένα τρομερό φινάλε. Μονάχα μια νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές για τους Γάλλους. «Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί. Συγχαρητήρια για αυτούς που κατέκτησαν το Conference League πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference. Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Λυών, Πιέρ Σαζ, κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Την πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας του έζησε ο Ολυμπιακός κατά την περασμένη σεζόν με την κατάκτηση του Europa Conference League. Το πρώτο ευρωπαϊκό για ελληνική ομάδα είναι γεγονός με τους Πειραιώτες να φτάνουν σε μια τεράστια υπέρβαση. Μια ανάλογη πορεία θέλει να επαναλάβει και φέτος, ειδικά από την στιγμή που τον Μάρτιο που μας έρχεται ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Παρόλα αυτά η εκκίνηση στην φετινή σεζόν δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, μιας και ήδη το σύνολο του Μεντιλίμπαρ έχει προλάβει να αφήσει πέντε πολύτιμους βαθμούς κόντρα σε Παναιτωλικό (0-0) και Άρη (2-1). «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πετύχαμε κάτι μεγάλο. Πρέπει τώρα να δείξουμε από την αρχή τι αξίζουμε και δεν έχει αξία τι πετύχαμε στο παρελθόν Είναι μία νέα διοργάνωση. Επειδή δεν ξέρουμε πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκες. Για τις απουσίες και τα πλάνα του από το κέντρο και μπροστά: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω την ενδεκάδα, έχουμε μία ιδέα παιχνιδιού και αυτή θέλουμε να διατηρήσουμε, ανεξάρτητα τις απουσίες. Θα συμβεί πολλές αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Γι' αυτό τον λόγο έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, δεν πρέπει να αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού», ήταν τα μερικά από τα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΛΥΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης