Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σκοράρει ο Ολυμπιακός, πληρώνει στο 4.15 ο Ελ Κααμπί

Σκοράρει ο Ολυμπιακός, πληρώνει στο 4.15 ο Ελ Κααμπί
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:30

Στη μάχη της Ευρώπης και του Europa League μπαίνει ο Ολυμπιακός, που αγωνίζεται στην έδρα της Λιόν και το Betmarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά (26/09/24).

Λιόν – Ολυμπιακός

Ανάλυση Λιόν

Η Λιόν έχει αρκετά προβλήματα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Γενικότερα το κλίμα δεν είναι καλό, με την ομάδα να έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (1-1-3) και να βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι η άμυνα, διότι σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχει δεχθεί από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν εξαιρετική επιθετικά, δημιουργώντας 2.92 xGoals, όμως και πάλι κατάφερε να χάσει (2-3), με τη Μαρσέιγ να έχει 0.98 xGoals.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ντεφορμέ κι αυτό ίσως συμβαίνει γιατί έχει το μυαλό του στην Ευρώπη. Αρχικά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού (0-0), ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Άρη (2-1). Οι «Ερυθρόλευκοι» δίνουν μια πολύ σημαντική αναμέτρηση σήμερα, καθώς είναι το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς μετά την κατάκτηση του Conference League κι αυτό σίγουρα τους ανεβάζει επίπεδο και τους αναγκάζει να παίξουν με περίσσιο πάθος για να υπερασπιστούν κάπως τον τίτλο τους.

Στα παιχνίδια που προαναφέραμε βρήκε απέναντι του κλειστές άμυνες, γεγονός που δεν περιμένουμε να συμβεί και σήμερα.

Λιόν - Ολυμπιακός: Προγνωστικά (26/09/24)

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε με τις αποδόσεις από τις στοιχηματικές. Ναι μεν είναι κάπως λογικό ο φαβοριτισμός των Γάλλων, όμως το 4αρι υποτιμά τον Ολυμπιακό. Στοιχηματικά, θα σταθούμε περισσότερο στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στα τέρματα που αναμένεται να σκοράρει η Ελληνική ομάδα.

Απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προβλήματα ανασταλτικά, οι φιλοξενούμενοι λογικά θα βρουν αρκετούς χώρους δράσης κι έχοντας πολύ ικανούς εκτελεστές, αλλά και δημιουργούς, περιμένουμε να βρουν δίχτυα. Επομένως, θα ποντάρουμε στην επιλογή Ολυμπιακός Over 1.5, σε απόδοση 3.00 από τη Novibet.

Επίσης, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για γκολ του Ολυμπιακού, χωρίς να αναφέρουμε τον αρχισκόρερ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις πέρσι στην Ευρώπη και σίγουρα θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του και τον αποδέκτη της πλειοψηφίας των δημιουργιών. Στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan βρίσκουμε σε απόδοση 4.15 το να βάλει ο Ελ Κααμπί το 1ο γκολ του Ολυμπιακού.

Λιόν - Ολυμπιακός: Betmarket επιλογές

26/09, 22:00 Λιόν - Ολυμπιακός Ολυμπιακός Over 1.5 @3.00

26/09, 22:00 Λιόν - Ολυμπιακός Να βάλει ο Ελ Κααμπί το 1ο γκολ του Ολυμπιακού @4.15

Διαβάστε επίσης