Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Europa League: HOT Απόδοση για απευθείας πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16»

Europa League: HOT Απόδοση για απευθείας πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16»
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:17

Μετά από μία ονειρεμένη χρονιά στην Ευρώπη με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φορέσει για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό του κοστούμι, συμμετέχοντας φέτος στην League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την αρχή με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λυών, η οποία ναι μεν είναι υπολογίσιμη αντίπαλος, όμως δεν αποτελεί την δύναμη του παρελθόντος. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δε, την έχουν φέρει σε μειονεκτική θέση, οπότε είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Πειραιώτες να εκκινήσουν στην διοργάνωση με θετικό πρόσημο.

Εκτός των Γάλλων, ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του αντιπάλους στα μέτρα του και ελπίζει σε απευθείας πρόκριση στους «16». Ειδικότερα, το σύνολο του Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσει εντός τις Μπράγκα, Ρέιντζερς, Τβέντε και Καραμπάγκ και εκτός τις Μάλμε, Στεάουα και Πόρτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» στο Europa League:

  • 26/09 Λιόν - Ολυμπιακός (22:00)
  • 03/10 Ολυμπιακός - Μπράγκα (19:45)
  • 24/10 Μάλμε - Ολυμπιακός (22:00)
  • 07/11 Ολυμπιακός - Ρέιντζερς (19:45)
  • 28/11 Στεάουα - Ολυμπιακός (22:00)
  • 12/12 Ολυμπιακός - Τβέντε (19:45)
  • 23/01 Πόρτο - Ολυμπιακός (19:45)
  • 30/01 Ολυμπιακός - Κάραμπαγκ (22:00)

Εξαιρώντας, λοιπόν, το εκτός με την Πόρτο, ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά καλό πρόγραμμα, οπότε ο δρόμος της απευθείας πρόκρισης στους «16» του Europa League είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή η απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα απόδοση. Και εδώ που τα λέμε, ο Ολυμπιακός με βάση και όσα μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, δεν φοβάται έδρες, ενώ η δικιά του έδρα αποτελεί μία από τις πιο «καυτές» της Ευρώπης. Άρα μπορεί να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα.

Τι ισχύει, όμως, με την ενισχυμένη* απόδοση για την απευθείας πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League;

Δες εδώ την αποδοσάρα για την πρόκριση του Ολυμπιακού!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστε επίσης