Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι Κυριακάτικες προτάσεις της Stoiximan Superleague σε απόδοση 13.02

Οι Κυριακάτικες προτάσεις της Stoiximan Superleague σε απόδοση 13.02
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:48

Αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα και το Freetips247.com σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Λεβαδειακός – ΟΦΗ (2-3)

Χωρίς νίκη παραμένει ο Λεβαδειακός, ωστόσο η ισοπαλία στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό (2-2) πιστώνεται ως επιτυχία. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αν και μέχρι το 55΄ έχανε με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει κατακτώντας τον δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι έχει αντιμετωπίσει ήδη ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ έδειξε χαρακτήρα απέναντι στον Άρη δίνοντας συνέχεια στη εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου (1-3). Οι «Ομιλίτες» επιβλήθηκαν 3-2 του Άρη έχοντας πολύ καλή απόδοση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τους Νους, Γιουνγκ και Σαλσέδο να ξεχωρίζουν. Ο ΟΦΗ πατάει καλύτερα όμως ο Λεβαδειακός δεν έχει περιθώριο για νέα ήττα. Ματς που μπορεί να κριθεί σε λεπτομέρειες. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ.

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός (1 & Under 4.5)

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό που κατάφερε τουλάχιστον μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση με την Athens Kallithea να εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μόνη νίκη για τους «πράσινους» απέναντι στο Λεβαδειακό και αυτή δύσκολη. Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες κατέκτησε τον πρώτο του βαθμό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Η ομάδα των Σερρών θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το «τρίποντο» αφού προηγήθηκε με 2-0, αλλά εν τέλει ισοφαρίστηκε. Ραγδαίες εξελίξεις με την απομάκρυνση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον Ισπανό Χουάν Φεράντο. Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό. Θα συνδυάσουμε τον άσο με το Under 4.5 για υψηλότερη απόδοση.

Ατρόμητος – Λαμία (1)

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος καταφέρνοντας να υπερισχύσει στην Τρίπολη του Αστέρα (1-2). Αξίζει να σημειωθεί πως το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Περιστερίου μετά από Άρη και ΠΑΟΚ καλείται στην τρίτη του εντός έδρας αναμέτρηση να «σπάσει το ρόδι» για φέτος κόντρα στη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας από την άλλη πλευρά, αν και έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό, έδειξε λίγα πράγματα στην προηγούμενη αγωνιστική με το τελικό 0-0 κόντρα στην Athens Kallithea μάλλον να την τιμά. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως κόντρα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ έμεινε «αλώβητη». Ο Ατρόμητος με καλή ψυχολογία και περισσότερες λύσεις έχει όλα τα εφόδια για να επιβεβαιώσει τον άσο με την Λαμία έως τώρα να έχει και την βοήθεια της τύχης.

To Pamestoixima προσφέρει πρώιμη πληρωμή, η οποία δίνει τη δυνατότητα να πάμε ταμείο πριν ακόμα ολοκληρωθεί το παιχνίδι που έχουμε επιλέξει (σε προβάδισμα 2-0 το σημείο είναι κερδισμένο).

Διαβάστε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης υπηρεσίας

Athens Kallithea – ΑΕΚ (G/G)

Η Athens Kallithea έχει κλέψει τις εντυπώσεις για τον τρόπο που αγωνίζεται, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να νικήσει, απόρροια και του δύσκολου προγράμματος που είχε (3 εκτός έδρας ματς και μοναδική εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό). Ο Ντονάτι έχει δημιουργήσει ένα σφικτοδεμένο σύνολο που ξέρει ωστόσο και με ποιο τρόπο να «χτυπήσει» στην επίθεση. Κόντρα στη Λαμία θα μπορούσε να φύγει με το «τρίποντο», ενώ δυσκόλεψε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μόνιμοι απόντες οι Σαρδέλης, Μεχίας και Μαρότα. Στον αντίποδα η ΑΕΚ επιβλήθηκε στο «ρελαντί» του Βόλου (2-0), διευρύνοντας το αήττητο σερί της. Το πρώτο του γκολ πέτυχε ο Πιερό. Εκτός μάχης οι Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπάτ, Οντουμπάτζο, ενώ αμφίβολος είναι ο Λιούμπιτσιτς. Η «λαβωμένη» AEK είναι πιο υποψιασμένη απέναντι στην ομάδα του Ντονάτι με την Athens Kallithea να βρίσκει διαδρόμους απέναντι στους μεγάλους.Πάμε με το G/G.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-3 (2.00)
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 1 & Under 4.5 (1.55)
Ατρόμητος – Λαμία 1 (2.00)
Athens Kallithea – ΑΕΚ G/G (2.10)

Συνολική Απόδοση: 13.02

Διαβάστε επίσης