Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα γκολ φέρνουν… αποδοσάρες

Τα γκολ φέρνουν… αποδοσάρες
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:06

Πάμε με Super League και ματσάρα σε Premier League σήμερα και έχουμε δυνατές προτάσεις και ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ (18:30): Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο πρωτάθλημα και το δεύτερο διαδοχικό ματς στα... κόκκινα. Στο πρώτο ντέρμπι, πέρασε με 2-0 από το «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι, όμως, η Άρσεναλ δείχνει αυτό το διάστημα να είναι σε καλύτερο επίπεδο από τους «μπλε» του Μαρέσκα. Προ ημερών, η ομάδα του Γκουαρντιόλα κόλλησε στο 0-0 με την Ίντερ, ούσα αρκετά καλύτερη από την αντίπαλό της, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκετά αμυντική η προσέγγιση των Ιταλών, επί της ουσίας πέτυχαν τον στόχο τους. Και κάπως έτσι περιμένει ο Γκουαρντιόλα και την Άρσεναλ απόψε, όπως και πέρσι δηλαδή. Πάντως, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, αποθεώνει τους «κανονιέρηδες», τονίζοντας πως τα τελευταία (δύο) χρόνια είναι ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας του.



Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ (18:30): Άλλο ένα σπουδαίο, το σπουδαιότερο όλων, δίνει και η Άρσεναλ, έχοντας παίξει (και κερδίσει) τόσο τον Άστον Βίλα (2-0), όσο και την Τότεναμ (1-0), εκτός έδρας και τα δύο. Στο ντέρμπι του Λονδίνου, μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, δεν ενθουσίασε με την εικόνα της, αλλά πήρε το ματς με το γκολ του Γκάμπριελ στο 64’, παίζοντας αρκετά συντηρητικά. Όπως το ίδιο αγωνίστηκε και προ ημερών, στο Μπέργκαμο, στο 0-0 με την Αταλάντα για το Champions League. Είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά ευτύχησε να έχει σε μεγάλη βραδιά τον πορτιέρο Ράγια. Ο Ισπανός απέκρουσε πέναλτι του Ρετεγκί, αλλά και την κεφαλιά του ίδιου στην επαναφορά, σε μία πραγματικά σπουδαία διπλή επέμβαση. Είναι και αυτή άλλη μία δικαίωση του Αρτέτα για την επιμονή του από πέρσι να κάνει Νο. 1 τον Ράγια (αντί του Ράμσντεϊλ (πήρε μεταγραφή στη Σαουθάμπτον).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ (21:00): Δεν μπόρεσε να πάρει ούτε απέναντι στη Λαμία την πρώτη της νίκη και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία της σε τέσσερις αγωνιστικές. Το ματς είχε ρυθμό από την αρχή, έδειξαν διάθεση αμφότερες οι ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά κάτι τους έλειπε στην τελική πάσα. Στο δεύτερο μέρος τα έδωσαν όλα για το γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες, αλλά δίχτυα δεν βρήκε κανείς. Αν κάποια ομάδα πάντως είχε πιο καθαρές ευκαιρίες, αυτή ήταν η Καλλιθέα, που μάλιστα στο φινάλε είχε δοκάρι με τον Βαλμπουενά. Πάντως, ο κόουτς Ντονάτι είχε πάρα πολλά παράπονα από τον διαιτητή.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ (21:00): Όλοι στην ΑΕΚ κινούνται στον αστερισμό του Άντονι Μαρσιάλ, με τον Γάλλο σταρ να ανακοινώνεται με επικό βίντεο, μαζί με τον ιδιοκτήτη Μάριο Ηλιόπουλο. Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ πάτησε κορυφή την περασμένη αγωνιστική, όπου επικράτησε του Βόλου με 2-0 εντός έδρας και εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες των αντιπάλων. Μπορεί και πάλι να μην θάμπωσε με την απόδοση της, αλλά ήταν ξεκάθαρα ανώτερη και βρήκε το γκολ με τον Πιερό στο ντεμπούτο του στο 22’. Είδε τον Βόλο να προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά το τελείωσε με δεύτερο γκολ στο 62’, με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, τον Κοϊτά. Έχει τρεις νίκες με μηδέν παθητικό και μια ισοπαλία με 1-1 με τη Λαμία εντός.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.



Διαβάστε επίσης