Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άρης-Ολυμπιακός Live streaming

Άρης-Ολυμπιακός Live streaming
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:24

Ματσάρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Άρης και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (20:00). Μένει να φανεί που θα κάτσει η μπίλια στο αποψινό παιχνίδι.

Την… πάτησε κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός και η πρώτη απώλεια βαθμών στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα είναι πλέον γεγονός. Δημιούργησε μπόλικες ευκαιρίες η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Κάπως έτσι, η μπίλια έκατσε στο μηδέν και ο Ολυμπιακός απέκτησε άλλον έναν συγκάτοικο στην κορυφή: Την ΑΕΚ. Σειρά παίρνει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για τους ερυθρολεύκους, που θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Όπως έγινε γνωστό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του Μασούρα και Ρέτσο, ενώ εκτός έμειναν και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ. «Πρέπει να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε την πορεία του πρωταθλητισμού. Θεωρώ πως η εικόνα μας έχει να κάνει αποκλειστικά με εμάς. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζουμε το επίπεδο, προπονούμαστε γι’ αυτό. Πιστεύω στην ομάδα και αν είμαστε όπως πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Τζολάκης ενόψει του αγώνα στο Βικελίδης.

Ανώμαλη προσγείωση και για τον Άρη, που τα έκανε… σαλάτα στο Γεντί Κουλέ. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα των κιτρίνων, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ. Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που θα επιχειρήσει να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ. Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης