Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Επιστρέφει στις νίκες και σκοράρει με Ελ Καμπί στο 2.75!

Επιστρέφει στις νίκες και σκοράρει με Ελ Καμπί στο 2.75!
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:40

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (20:00) και καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε άσφαιρη και στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, χάνοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ενώ για πρώτη φορά δεν σκόραρε.

Παρ’ όλα είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων, μαζί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους 10 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη στοχεύει αποκλειστικά στο «διπλό» για να δείξει στο γήπεδο πως η γκέλα με την ομάδα του Αγρινίου ανήκει στο παρελθόν κι έγινε μάθημα από όλους.

Οι «ερυθρόλευκοι» παράλληλα θέλουν τη νίκη για να ταξιδέψουν ανεβασμένοι και ως πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στη Γαλλία για την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα στη League Phase του Europa League απέναντι στη Λιόν.

Στο περσινό καρέ αγώνων με τους Θεσσαλονικείς ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος, με 2/2 στο Φάληρο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με νίκη στην κανονική περίοδο (1-2) και ισοπαλία στα Playoffs (1-1) και φυσικά θέλει να επεκτείνει αυτό το σερί.

Ο Άρης έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά του παιχνίδια, αλλά και οι Πειραιώτες έχουν 36 σερί αγώνες με τους «κίτρινους» που βρίσκουν δίχτυα ανεξαρτήτως έδρας και αποτελέσματος. Το G/G σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη είναι σε απόδοση 3.60.

Για τον Μεντιλίμπαρ το γεγονός πως και η ευρωπαϊκή πρεμιέρα βρίσκεται προ των πυλών φέρνει στο προσκήνιο τον πρώτο σκόρερ του περσινού θριάμβου στο Conference League, Αγιούμπ Ελ Καμπί που θα είναι στην πρώτη γραμμή και στη δοκιμασία με τον Άρη. Να σκοράρει ο Μαροκινός επιθετικός είναι σε απόδοση 2.75.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης