Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η Άστον Βίλα ξεκίνησε το ταξίδι της στο Champions League με την Kaizen Gaming στο πλευρό της

Η Άστον Βίλα ξεκίνησε το ταξίδι της στο Champions League με την Kaizen Gaming στο πλευρό της
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:18

Αθήνα, Μπέρμιγχαμ, 19 Σεπτεμβρίου 2024 — Η Άστον Βίλα ξεκίνησε την Τρίτη το ταξίδι της στο Champions League, με τη νίκη της με 3-0 επί της Γιανγκ Μπόις στη Βέρνη. Μερικές ημέρες νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Bodymoor Heath, η Άστον Βίλα και το διεθνές premium brand της Kaizen Gaming, το Betano, γιόρτασαν την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της ομάδας στο UEFA Champions League σε μια λαμπερή εκδήλωση. Υπενθυμίζεται πως το Betano αποτελεί τον βασικό χορηγό του αγγλικού συλλόγου για τις σεζόν 2024-25 και 2025-26.

Η εκδήλωση έφερε μαζί θρύλους της Άστον Βίλα που κέρδισαν το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1982, τους Νάιτζελ Σπινκ και Κένι Σουέιν, με τωρινούς αστέρες, όπως ο αρχηγός Τζον ΜακΓκιν, ο Έζρι Κόνσα, ο Πάου Τόρες και φυσικά ο προπονητής Ουνάι Έμερι. Δημοσιογράφοι από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και ορισμένοι τυχεροί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αστέρες, αλλά και να απολαύσουν δραστηριότητες, όπως μια αποκλειστική περιήγηση στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, αλλά και να παρακολουθήσουν μέρος της προπόνησης της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αποκαλύφθηκε και η νέα τρίτη εμφάνιση της ομάδας, η οποία αποδείχθηκε και τυχερή, καθώς φορέθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα, στο ματς της Άστον Βίλα στην Ελβετία για το Champions League. Για τον συγκεκριμένο αγώνα μάλιστα, το Betano παραχώρησε τον χώρο του στη φανέλα, ώστε η Άστον Βίλα να προβάλλει το Acorns Children's Hospice, μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Μπέρμιγχαμ, που βοηθά στην περίθαλψη παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας Ερνάντο, Chief Commercial Officer της Kaizen Gaming, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αποτελούμε τον Μεγάλο Χορηγό της Άστον Βίλα σε αυτό το νέο κεφάλαιο των 150 χρόνων ιστορίας της ομάδας. Είναι μια συναρπαστική στιγμή να είναι κανείς φίλος της Άστον Βίλα και μοιραζόμαστε το πάθος και την αποφασιστικότητα του συλλόγου για να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, να ανταγωνιζόμαστε και να βρισκόμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους».

Ο Κρις Χεκ, President of Business Operations της Άστον Βίλα, προσέθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την Kaizen Gaming και το Betano στο πλευρό μας, καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για την Άστον Βίλα Το Betano είναι ένα παγκόσμιο brand, το οποίο φτάνει σε εκατομμύρια φιλάθλους στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική και συμβαδίζει απόλυτα με το όραμά μας να γίνουμε ένα παγκόσμιο κλαμπ. Το πάθος τους για το Υπεύθυνο Παιχνίδι και για να προσφέρουν στην κοινωνία ταιριάζουν με τις αξίες του συλλόγου μας. Η επιστροφή μας στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι μια σπουδαία στιγμή για τους φίλους, τους συνεργάτες μας και κάθε μέλος του συλλόγου μας».

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

H Kaizen Gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech διεθνώς. Με επίκεντρο την Τεχνολογία και τον ‘Ανθρωπο έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού.

Έχοντας ξεκινήσει το 2012, η εταιρεία σήμερα λειτουργεί το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχει ισχυρή παρουσία με το brand Betano σε αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, έχοντας πρόσφατα εισέλθει στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική με λανσαρίσματα στη Νιγηρία και το Οντάριο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.700 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας λάβει πολλά βραβεία του κλάδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, που αποτελεί ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kaizen Gaming

Διαβάστε επίσης