Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τρίποντα που... ξεφουρνίζουν έως το 100.00

Τρίποντα που... ξεφουρνίζουν έως το 100.00
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:02

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη της φετινής σεζόν σε επίπεδο μπάσκετ και ειδικά στην Ευρώπη, το σημείο κλειδί για την αρχή της χρονιάς δεν είναι άλλο από το πρώτο τζάμπολ στην Euroleague. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συγκεντρώνει και φέτος όλα τα βλέμματα. Οι ελληνικές ομάδες δε, με τις μεταγραφές που έκαναν, έχουν στραμμένα τα φώτα πάνω τους, μιας και αποτελούν τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Εβάν Φουρνιέ αποτελεί τον παίκτη που περιμένουν άπαντες να δουν στο ΣΕΦ. Ήδη στα πρώτα φιλικά που συμμετέχει, ο Γάλλος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Εξ ου και η άνοδος που παρατηρούμε στην δημιουργία του.

Ψάξαμε και εντοπίσαμε τα ειδικά στοιχήματα για τον Εβάν Φουρνιέ στην Euroleague σε αποδόσεις που φτάνουν ακόμα και το 100.00!

Ειδικά στοιχήματα Φουρνιέ

Τα τρίποντα στο προσκήνιο

Σαφώς, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Εβάν Φουρνιέ, με δεδομένο πως το δυνατό του «χαρτί» είναι το μακρινό σουτ και η ευκολία να ευστοχεί από τα 6,75. Είναι ο παίκτης που θα παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες και θα ανοίγει το γήπεδο με τα μακρινά του σουτ.

Τα τρίποντα, λοιπόν, αποτελούν το κυριότερο… μενού στα ειδικά στοιχήματα για τον Εβάν Φουρνιέ στην Euroleague. Η επιλογή που βρίσκουμε σε χαμηλότερη απόδοση είναι να πετύχει συνολικά 75+ στην regular season. Αν υπολογίσουμε πως θα παίξει και στους 34 αγώνες, πρακτικά θα πρέπει να πετυχαίνει πάνω από 2 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα. Δεδομένα θα υπάρξουν βραδιές με ευστοχία και σε περισσότερα σουτ. Το θέμα είναι η διάρκεια, αλλά και τι θα κάνει σε βραδιές λιγότερο παραγωγικές.

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για τα ειδικά στοιχήματα του Εβάν Φουρνιέ.

Διαβάστε επίσης