Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα «φώτα» σε Πριγκιπάτο και Μπέργκαμο

Τα «φώτα» σε Πριγκιπάτο και Μπέργκαμο
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:19

Η 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League ολοκληρώνεται απόψε με τις αναμετρήσεις Μονακό - Μπαρτσελόνα και Αταλάντα - Άρσεναλ να είναι αυτές που κλέβουν την… παράσταση. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματοςαπό την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Έξι χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της στη φάση των ομίλων, η Μονακό επιστρέφει στ’ αστέρια, αλλά, και στην Ευρώπη γενικότερα, αφού τη σεζόν 2023-24 πήρε μια μεγάλη απουσία. Η φιναλίστ της διοργάνωσης του 2004, κατέλαβε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε το ένα από τα τρία απευθείας εισιτήρια για τη νεοσύστατη League Phase. Η κληρωτίδα ήταν… ευγενική μαζί της και το αποτέλεσμα της κλήρωσης της αφήνει ελπίδες για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα νοκ άουτ. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά και απολογισμός μετά από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στο τελευταίο παιχνίδι, η ομάδα του Άντι Χίτερ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση, πέρασε… αέρας από την έδρα της Οσέρ, την οποία νίκησε με 3-0. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μαζέτσκι (βασικός κίπερ), Ντιόπ (μέσος) και Ματαζό (μέσος).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Πάνε εννιά χρόνια από την τελευταία φορά, που η κούπα με τα μεγάλα αυτιά πήγε στη Βαρκελώνη. Έκτοτε και με εξαίρεση τη σεζόν 2018-19 (έφτασε στα ημιτελικά και αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ), η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία της. Πέντε φορές σταμάτησε στα προημιτελικά, αλλά, το να βρίσκεται στην οχτάδα, μοιάζει περίπου αυτονόητο. Με εξαίρεση τη Μπάγερν Μονάχου, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια ομάδα με αυτό το… εκτόπισμα, συνεπώς, είναι στο χέρι της να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα νοκ άουτ, τερματίζοντας στην πρώτη οχτάδα. Ο Χάνσι Φλικ έχει κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 4-1 στην έδρα της Χιρόνα. Στο τελευταίο παιχνίδι τραυματίστηκε ο Όλμο (μέσος), ο οποίος θα μείνει 4-5 εβδομάδες εκτός δράσης. Σταθερά εκτός οι Αραούχο (στόπερ), Κρίστενσεν (στόπερ/χαφ), Μπερνάλ (μέσος), Ντε Γιονγκ (χαφ), Φερμίν Λόπεθ (μεσοεπιθετικός) και ο ανέτοιμος Γκάβι (χαφ). Από την άλλη, μπήκε στην αποστολή ο Φάτι (φορ), μετά από έναν και πλέον χρόνο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΆΡΣΕΝΑΛ (22:00): Προερχόμενη από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, μια σεζόν που θα μείνει στην αιωνιότητα για ολόκληρο το Μπέργκαμο, η Αταλάντα επιστρέφει στο Champions League. Γιατί η καλύτερη στην ιστορία της; Γιατί κατέκτησε το Europa League, κερδίζοντας τον τελικό απέναντι στη Λεβερκούζεν με 3-0. Κάτι που της έδωσε απευθείας το εισιτήριο για τη League Phase του Champions League. Παρέμεινε στον πάγκο για ένατη σερί σεζόν ο Γκασπερίνι, που είχε πρόταση από τη Νάπολι αλλά προτίμησε να μείνει στο... σπίτι του. Έχασε στο Σούπερ Καπ Ευρώπης από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετράει δύο νίκες και δύο ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Κέρδισε με 3-2 εντός έδρας τη Φιορεντίνα στο ματς της Κυριακής, στο οποίο έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΆΡΣΕΝΑΛ (22:00): Ο Αρτέτα τα θέλει όλα για την Άρσεναλ και έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της φετινής σεζόν. Θέλοντας να διεκδικήσει όπως και πέρσι την Premier League, αλλά και να φτάσει ψηλά στο Champions League. Κάτι που μπορεί να το κάνει με τη νέα του μορφή, αφού έχει την ποιότητα και όλα τα φόντα για να πλασαριστεί στην πρώτη οχτάδα της League Phase. Δεύτερη ομάδα της Αγγλίας σε συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση με 21, την ξεπερνά μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αήττητο με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έρχεται από νίκη εκτός έδρας στο ντέρμπι του Λονδίνου με αντίπαλο την Τότεναμ. Με ένα γκολ από στημένη φάση πήρε τη νίκη με 1-0 και συνεχίζει να καταδιώκει τη Σίτι. Επιστρέφει ο Ντέκλαν Ράις και αναμένεται να ξεκινήσει (ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα), εκτός ο Έντεργκααρντ λόγω τραυματισμού.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης