Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θρυλικό Bet Builder για πρωταθλητές με απόδοση 11!

Θρυλικό Bet Builder για πρωταθλητές με απόδοση 11!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:40

Πρώτος είναι και πρώτος θέλει να μείνει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:30) με στόχο το 4/4 στη Super League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος και με τις νίκες της απέναντι σε Βόλο (0-2), Καλλιθέα (2-1) και Λαμία (0-3) έχει δείξει ξεκάθαρα πως δεν αστειεύεται, έχοντας ως στόχο μόνο την κορυφή.

Στην επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο «σπίτι» τους και θέλουν νέα νίκη, επί του Παναιτωλικού αυτή τη φορά για να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα και να κάνουν το 4/4 σε εκκίνηση για πρώτη φορά μετά το 2018, όταν υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνς είχαν πάρει το μάξιμουμ των βαθμών σε τέσσερις αγωνιστικές (1-0 με Λεβαδειακό, 5-0 με ΠΑΣ, 2-1 με Αστέρα Τρίπολης, 0-1 με Πανιώνιο).

Ζητούμενο για τους κυπελλούχους Ευρώπης είναι η νίκη και το… ανέβασμα στροφών για τη δύσκολη συνέχεια κι ενώ πλησιάζει η ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη League Phase του Europa League στην έδρα της Λιόν (26/9), με τα τελευταία σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα Γουίλιαν και Ολιβέιρα να μετρούν αντίστροφα για το ντεμπούτο τους με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιβεβαιώσει την αψεγάδιαστη παράδοση με την ομάδα του Αγρινίου, η οποία πριν τη διακοπή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (3-0 με τον Πανσερραϊκό), μετρώντας 22 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες σε 24 αναμετρήσεις στη Super League, ενώ 7/8 τελευταία τους παιχνίδια ήταν G/G και Over 2.5. Το G/G και Over 2.5 στο Φάληρο είναι σε απόδοση 2.88.

Στη Λαμία ο Αγιούμπ Ελ Καμπί σκόραρε δις, σημειώνοντας τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, δείχνοντας πως βρίσκει ξανά την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Να είναι ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού είναι σε απόδοση 3.40.

Ο συνδυασμός και των δυο επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 11!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης