Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πληρώνει καλά το φαβορί

Πληρώνει καλά το φαβορί
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:52

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς των εγχώριων πρωταθλημάτων και το πρόγραμμα σήμερα είναι γεμάτο στα προγνωστικά στοιχήματος (13/9/24).

Το Betmarket σας παρουσιάζει καθημερινά τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Λιλ για τη Ligue 1.

Προγνωστικά (13/9/24): Σεντ Ετιέν – Λιλ

Δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στην Ligue 1 η Σεντ-Ετιέν, η οποία μοιάζει να είναι μία ταχύτητα κάτω από τις υπόλοιπες ομάδες. Μετά από τρεις αγωνιστικές, οι «Πράσινοι» δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στον σύλλογο σε επίπεδο Ligue 1.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ξεκινάει μια σεζόν στην πρώτη κατηγορία με τρεις διαδοχικές ήττες, με την πρώτη φορά να είναι το 2009-10. Σε περίπτωση που ηττηθεί και σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που η Σεντ Ετιλεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Αρκετοί παίκτες της Σεντ Ετιέν ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι την Παρασκευή λόγω τραυματισμών, όπως ο αρχηγός Αντονί Μριανκόν, ο Υβάν Μακόν και ο Τομά Μονκοντουά.

Η Λιλ, έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν με την πρόκριση στη League Phase του Champions League και δύο νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Μπρούνο Τζενέσιο ήταν αήττητος στα πρώτα πέντε παιχνίδια από τις αρχές Αυγούστου, αλλά η ομάδα του μπαίνει σε αυτό το ματς έχοντας χάσει τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της. Στην τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή υπέστη την πρώτη ήττα στη Ligue 1 από την Παρί Σεζ Ζερμέν με σκορ 3-1 εντός έδρας. Τα τρία γκολ που δέχτηκε είναι τα μόνα που έχει δεχτεί εντός συνόρων φέτος

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό είναι πως η Λιλ μετράει μόλις τρεις ήττες από τον Μάρτιο του 2023 στη Ligue 1, ενώ ακόμα πιο σπάνια είναι η απώλεια συνεχόμενων αγώνων στη διοργάνωση, κάτι που έχει να κάνει από την 35η και 36η αγωνιστική του 2021-22.

Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολοι είναι οι Ουμτιτί, Μπενταλέμπ και Ισμαϊλί. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα είναι η κατάσταση του αρχισκόρερ Τζόναθαν Νταβίντ, ο οποίος βρισκόταν στις κλήσεις του Καναδά και με την επιστροφή ρου έχει προλάβει να προπονηθεί ελάχιστα με την ομάδα.

Όσον αφορά τα προγνωστικά θα πάμε με τη λογική. Οι γηπεδούχοι τις πρώτες αγωνιστικές είχαν προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στη δημιουργία κι έδειξαν να μην είναι έτοιμοι γι’ αυτό το επίπεδο. Από την άλλη, η Λιλ είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα, έχει ποιότητα και μπορεί να εκμεταλλευτεί όποια λάθη της παρουσιαστούν. Το διπλό σε απόδοση 1,80 από τη Stoiximan.

Προγνωστικά (13/9/24): Το παιχνίδι μου

13/9, 21:45 Σεντ Ετιέν – Λιλ: 2 σε απόδοση 1.80 (Stoiximan)

Διαβάστε επίσης