Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πληρώνουν οι φιλοξενούμενοι και οι κάρτες

Πληρώνουν οι φιλοξενούμενοι και οι κάρτες
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:41

Ο προγραμματισμός του Nations League δίνει την ευκαιρία στην Εθνική ομάδα να κάνει βήμα-βήμα το πέρασμά της στην εποχή Γιοβάνοβιτς. Ξεκίνησε με ένα βατό εντός με τους Φινλανδούς, όπου χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση έφτασε στο 3-0.

Ανεβαίνει λίγο ο πήχης σήμερα στο εκτός με την Ιρλανδία, για να παίξει στο φινάλε του Α’ γύρου με τους Αγγλους στο πιο δύσκολο τεστ. Oι Ιρλανδοί ήταν πολύ κακοί κόντρα στην Αγγλία αλλά αυτό δεν λέει απαραίτητα κάτι, αφού και για αυτούς το σημερινό είναι σαφώς ευκολότερο τεστ. Στοιχηματικά θα μείνω αμέτοχος και στη 2η προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο άλλο ματς του ομίλου μας, πολύ χαμηλός και ο άσος και το Over στο Αγγλία-Φινλανδία, νομίζω εκεί θα κινηθεί η αναμέτρηση. Εγραψα και στην πρεμιέρα πως οι Αγγλοι με τον Σαουθγκέιτ δεν έκαναν φάουλ, ήταν υπερβολικά χαμηλά τα νούμερά τους και δύσκολα θα παραμείνουν εκεί μετά την αλλαγή στον πάγκο. Εκαναν 9 στην πρεμιέρα και σήμερα το Over 9,5 φάουλ Αγγλία είναι στο 2.11 από τις στοιχηματικές.

Παιχνίδι με κάρτες και φάουλ θα κάνω πολύ περισσότερο στο Ουγγαρία-Βοσνία. Ερχονται και οι δύο από βαριές ήττες, δεχόμενες πέντε γκολ από Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα. Από το ρεπορτάζ τους προκύπτει μια επιθυμία των προπονητών να σκληρήνουν το παιχνίδι. Να δουν τις ομάδες τους πιο διεκδικητικές και αποφασισμένες. Το Line των φάουλ στα 23,5 αλλά νομίζω η αξία είναι στις κάρτες. Οι Over 3,5 κάρτες στο Ουγγαρία-Βοσνία στο 1.83, ενώ αξίζει και το ρίσκο στο 4.00 για Over 5,5 κάρτες.

Aξία στους φιλοξενούμενους

Ολλανδία-Γερμανία και έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν πως εκτιμώ τον Νάιγκελσμαν αλλά όχι τόσο και τον Κούμαν. Οι Γερμανοί μου δείχνουν πως έχουν καλύτερο πλάνο, ικανότερη ομάδα και καλύτερο προπονητή. Max τιμή του διπλού το 2.90 στη Bet365.

Moυ αρέσει πολύ και το Over 13,5 σουτ των Γερμανών σε απόδοση 1.99στη Fonbet. Είναι ομάδα που παράγει τελικές προσπάθειες και δεν περιμένω να τη σταματήσει η Ολλανδική άμυνα.

Υψηλό θεωρώ και το 3.15 της Γεωργίας στο εκτός με την Αλβανία. Δύο από τις ευχάριστες παρουσίες στον κόσμο των Εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια. Εχουν κάνει άλματα προόδου και το πιστοποίησαν τόσο με την παρουσία τους στο πρόσφατο Euro, οσο και με τις νίκες τους στην πρεμιέρα. Νομίζω, όμως, πως τις χωρίζουν λιγότερα και το σετ θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο.

Θα κλείσω ξανά με την Αρμενία, η οποία μας πλήρωσε εύκολα στο Over το Σάββατο. Συνολικά έκανε 17 τελικές κόντρα στη Λετονία. Την ώρα που η Βόρεια Μακεδονία μέτρησε 16 στο δικό της εκτός έδρας με τα Νησιά Φερόε.

Koυβεντιάζεται και εδώ το διπλό της Αρμενίας, καθώς προκύπτουν και κάποιες γκρίνιες στα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Kαι μάλιστα φτάνει μέχρι και το 3.90 στη Stoiximan,

To παιχνίδι μου στο Nations League:

Σύστημα 2-3 στη Stoiximan

21:45 Oλλανδία-Γερμανία –2 (2.93)

21:45 Βόρεια Μακεδονία-Αρμενία –2 (3.90)

21:45 Ουγγαρία-Βοσνία –Over 4,5 κάρτες (2.65)

Δυάδα στη Fonbet

21:45 Oλλανδία-Γερμανία –Over 13,5 σουτ Γερμανία (1.99)

21:45 Ουγγαρία-Βοσνία –Over 3,5 κίτρινες κάρτες (1.87)

Στη δυάδα απόδοσης 3.72

Διαβάστε επίσης