Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στήριξη στους γηπεδούχους

Στήριξη στους γηπεδούχους
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:56

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Για ακόμη μια ημέρα τα παιχνίδια του Νations League είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο κουπόνι. Επιλογές πολλές και για όλα τα… γούστα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΓΑΛΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (21:45): Αγνώριστη η Γαλλία, ηττήθηκε με 3-1 στο Παρίσι από την Ιταλία και μπήκε με το αριστερό στη διοργάνωση του Nations League. Μάλιστα, το παράδοξο είναι ότι μπήκε με το πόδι στο γκάζι, με γκολ από τα... αποδυτήρια, αφού μετά το λάθος του Ντι Λορέντσο, ο Μπαρκολά έκλεψε και σκόραρε στα 13 δευτερόλεπτα!! Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Ναι μεν οι «τρικολόρ» είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως, «έπεσαν» πάνω σε μία καταπληκτική Ιταλία. Ενδεχομένως να την υποτίμησαν κιόλας, άλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν ήταν στο γνωστό της, υψηλό, επίπεδο. Ανέλαβε την ευθύνη ο Ντεσάν και πλέον περιμένουμε διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στο Βέλγιο, το οποίο είχε αντιμετωπίσει και κερδίσει στο Euro 2024, στους «16», με το αυτογκόλ του Φερτόνγκεν.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΓΑΛΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (21:45): Το Βέλγιο έκανε τα απαραίτητα απέναντι στο Ισραήλ και έφτασε στο άνετο 3-1, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης. Και τώρα πάει στο Παρίσι, γνωρίζοντας ότι με διπλό μπορεί να αφήσει τη μεγάλη της αντίπαλο πολύ πίσω. Καλό το πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Ντε Μπρούινε στο 21’ αλλά ισοφαρίστηκε στο 36’. Πολύ καλύτερο το δεύτερο, ανέβασε στροφές, έφτασε στο 3-1 με Τίλεμανς (48’) και Ντε Μπρούινε (52’) και είχε και χαμένο πέναλτι στο 56’ με τον Οπέντα. Γενικά, πάντως, η διαφορά ήταν εμφανής και το σκορ θα μπορούσε να είχε ανοίξει ακόμη περισσότερο. Δεν έχουν προκύψει άλλα θέματα για τον κόουτς Τεντέσκο, εκτός είναι μόνο ο μέσος Ένγκελς.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΑΛΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ)

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η Τουρκία ήταν εξαιρετική στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας καταφέρνοντας να περάσει στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2008. Πήρε την πρόκριση από έναν όμιλο με Πορτογαλία, Γεωργία και Τσεχία με την πορεία της να σταματά στα προημιτελικά και πάνω στην Ολλανδία. Όσον αφορά τώρα το Nations League η εμπειρία της την περασμένη σεζόν ήταν εξίσου εξαιρετική παίρνοντας την άνοδο από την League C στην League B. Πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει Ουαλία, Ισλανδία και Μαυροβούνιο στο τέταρτο γκρουπ. Στην πρεμιέρα τώρα έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Ουαλία σε ένα παιχνίδι στο οποίο τελείωσε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιλμάζ στο 62'.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η Ισλανδία από την άλλη πλευρά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας επί του Μαυροβουνίου στην πρεμιέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League, δείχνοντας πως βάζει γερή υποψηφιότητα για την άνοδο στη League A. Πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Όσκαρσον στο 39', διπλασιάζοντας τα τέρματα της με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και με... δράστη τον Ντάγκουρ Τορστέινσον. Απόψε ακολουθεί το ντέρμπι του ομίλου κόντρα στην Τουρκία με τους Ισλανδούς να ξέρουν πολύ καλά πως σε περίπτωση που καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα τότε θα είναι το «αφεντικό» για την πρωτιά. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης