Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ζεσταίνει» την μηχανή και τον κόσμο του σε ΤΟΠ απόδοση ο Θρύλος!

«Ζεσταίνει» την μηχανή και τον κόσμο του σε ΤΟΠ απόδοση ο Θρύλος!
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 - 09:45

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Athens Kallithea (20:30) και ετοιμάζεται για το «2/2» στη Super League.

Πέρασε εύκολα από τον Βόλο (2-0) και τώρα ετοιμάζεται για τη δεύτερη νίκη του. Ο Θρύλος παίζει για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι του και είναι προφανές πως θα κυνηγήσει μία άνετη επικράτηση κόντρα στη νεοφώτιστη και σαφώς πιο αδύναμη Athens Kallithea (20:30).

TOP προσφορά* γνωριμίας από τη Novibet

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει… πάρτι, «ζεσταίνοντας» τον κόσμο του ενόψει της δύσκολης συνέχειας εντός και εκτός συνόρων. Οι πρωταθλητές του Europa Conference League δεν βλέπουν καν τέτοιες ομάδες και η ποδοσφαιρική λογική λέει πως θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάθεση σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας. Με λίγα λόγια, άνετη νίκη και πολλά γκολ: Στο 2.25 ο συνδυασμός του άσου με το Over 3.5 γκολ.

O Μεντιλίμπαρ περιμένει πολλά από το γκρουπ του και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα πιο επιθετικός σε σχέση με το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι φιλοξενούμενοι θα προσεγγίσουν αμυντικά την αναμέτρηση, αλλά πώς θα σταματήσουν τους παικταράδες των «ερυθρόλευκων»; Με φόρα και με επιθετική διάθεση, ο Θρύλος μπορεί να σκοράρει μέχρι το 20ο λεπτό, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Επιπρόσθετα, ήρθε μάλλον η ώρα να πάρει το… όπλο του ένας από τους κορυφαίους killer της Ευρώπης. Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για να βρει τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό και σίγουρα έχει την ικανότητα να κάνει… πλάκα κόντρα στην άμυνα της Athens Kallithea. Στο 3.75 το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στο ματς ο σπουδαίος Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης