Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximan Superleague: Ο ενθουσιασμένος, ο κυρίαρχος και ο ζορισμένος

 Stoiximan Superleague: Ο ενθουσιασμένος, ο κυρίαρχος και ο ζορισμένος
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 10:23

Η νέα σεζόν πλησιάζει και στο Betmarket θα βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου, τόσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Stoiximan Superleague: Προγνωστικά (25/08/24)

Αστέρας - Βόλος

Ο Αστέρας ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν, παίρνοντας το διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού (0-1). Το αποτέλεσμα δεν ήταν τυχαίο, καθώς οι Αρκάδες έκαναν μια πολύ δυνατή προετοιμασία και δούλεψαν πολύ καλά ενόψει της νέας σεζόν. Η νίκη στην πρεμιέρα έφερε ενθουσιασμό, με τη διοίκηση να τάζει πριμ σε περίπτωση που γίνει το 2/2.

Ο Βόλος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ειδικά εφόσον έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς ήταν καταδικασμένος. Τα αμυντικά του κενά είναι πρόβλημα κι αν δεν τα λύσει άμεσα, τότε θα έχει σίγουρα θέματα.

Οι γηπεδούχοι υπερτερούν σε ποιότητα, έχουν καλύτερη ψυχολογία και παίζουν στην έδρα τους. Επομένως, αξίζει ο άσος σε απόδοση 2.12 στη Winmasters

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε τα εύκολα δύσκολα στην πρεμιέρα, όμως στο τέλος κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό (3-2). Μεσοβδόμαδα, πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς (4-0) κι έτσι είναι με το ενάμιση πόδι στο γκρουπ του Europa League. Σήμερα, είναι το φαβορί κι έτσι αναμένεται να προσεγγίσει την αναμέτρηση, έχοντας τον έλεγχο και παίζοντας επιθετικά.

Ο Παναιτωλικός προβλημάτισε με την εικόνα του στην πρεμιέρα, αν και η ήττα από τη Λαμία (0-1) οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αποβολή του Σιέλη. Το χαμένο πέναλτι στο τέλος θα μπορούσε να σώσει κάπως τα πράγματα, όμως τα έκανε χειρότερα. Το κακό είναι πως η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, διότι στη σημερινή αναμέτρηση είναι αουτσάιντερ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό κλίμα, παίζει στην έδρα του και γι' αυτόν δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Ο Παναιτωλικός θα προσπαθήσει να παίξει κλειστά, όμως εάν δεχθεί γκολ η λογική λέει πως θα επιλέξει ένα πιο ρευστό πλάνο που θα έχει ως στόχο το γκολ.

Είναι αρκετά πιθανό να ανοίξει το παιχνίδι, ενώ εύκολα ή δύσκολη θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Στοιχηματικά, αξία υπάρχει στο combo 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.70 σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

Ο Παναθηναϊκός έκανε γκέλα στην πρεμιέρα και ηττήθηκε από τον Αστέρα (0-1). Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν και στην Ευρώπη, καθώς ηττήθηκε από τη Λανς (2-1) κι έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Αθήνας, εκεί όπου βρίσκεται το μυαλό όλων. Σημερινός στόχος είναι να καθαρίσει το τρίποντο από νωρίς και στη συνέχεια να κάνει διαχείριση.

Ο Λεβαδειακός δεν έδειξε πολλά στην πρεμιέρα και η λευκή ισοπαλία με την Καλλιθέα κάπως τον κολακεύει. Είναι μια ομάδα που γενικότερα θα παίξει άμυνα φέτος κι αυτό περιμένουμε να κάνει και σήμερα. Το θέμα είναι πως επιθετικά δεν δείχνει να έχει λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει διάθεση να παίξει σε υψηλό ρυθμό, ούτε να κυνηγήσει το παιχνίδι σπαταλώντας τις δυνάμεις του. Θα προσπαθήσει φυσικά να βρει γκολ, όμως εάν ανοίξει το σκορ θα παίξει για να το διατηρήσει κι όχι για να επεκτείνει το προβάδισμα του. Σε περίπτωση που βρουν το πρώτο γκολ οι φιλοξενούμενοι, τότε αναμένεται να δούμε ένα ακόμη πιο κλειστό σχήμα από αυτούς. Στα προγνωστικά λοιπόν, η αξία βρίσκεται στο Ασιατικό Under 3, σε απόδοση 1.75 στη Novibet

Προγνωστικά (25/8/24) - Betmarket επιλογές

19:00, Αστέρας - Βόλος: 1, σε απόδοση 2.12

20:30, ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1.70

21:00, Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Ασιατικό Under 3, σε απόδοση 1.75

Διαβάστε επίσης