Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 20:32

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μπροστά σε μια ακόμα χρυσή σελίδα ιστορίας. Σήμερα το βράδυ (22:00), αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο, στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, στο θρυλικό «Μαρακανά».

Από το όνειρο, στη πραγματικότητα και ένα ιστορικό ματς γίνεται σήμερα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαιδόπουλου, είναι η φετινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη της Αμερικής, για το τρόπαιο του Διηπειρωτικού U20, σε μια ονειρεμένη και ιστορική βραδιά. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Youth League στην Ελβετία, έχοντας μια μοναδική πορεία. Από τους πρωταθλητές, χρειάστηκε να αποκλείσει στα πέναλτι τόσο την Ίντερ όσο και τη Λανς, και έπειτα επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στην προημιτελική φάση. Από εκεί, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ναντ στα ημιτελικά μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Μίλαν με 3-0.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν ένα απίστευτο «ταξίδι» όλη τη περσινή σεζόν, στην Ευρώπη και αυτό ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού έφτασαν μέχρι τον τελικό προορισμό. Η ομάδα του Πειραιά στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το Final Four του Youth League και με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης πάει για νέες μοναδικές περιπέτειες. Η αποστολή του Ολυμπιακού που αποτελείται από τους Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης, βρίσκεται στη Βραζιλία και θα παίξει ένα ιστορικό και ξεχωριστό παιχνίδια , κόντρα στους πρωταθλητές Αμερικής, την ομάδα της Φλαμένγκο. Μάλιστα, η Φλαμένγκο νίκησε την Μπόκα Τζούνιορς στο «Μαλντονάντο» της Ουρουγουάης και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στο Copa Libertadores Νέων.

Οι νεαροί παίκτες θα ζήσουν το όνειρο και θα παίξουν για το Διηπειρωτικό Κύπελλο Κ20, που πραγματοποιείται τα δύο τελευταία χρόνια, μεταξύ των νικητών του Youth League και του Copa Libertadores Κ20. Η αρχή έγινε το 2022 με την U19 της Μπενφίκα να κερδίζει την αντίστοιχη Πενιαρόλ στο «Σεντενάριο», ενώ πέρυσι η Μπόκα Τζούνιορς κέρδισε στα πέναλτι την Άλκμααρ.

Φέτος, το θρυλικό «Μαρακανά» φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις δύο ομάδες, με τους νεαρούς παίκτες να είναι πανέτοιμοι να ζήσουν μια ιστορική στιγμή.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης