Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «αέρα» από Ισπανία και δυνατές αποδόσεις

Με «αέρα» από Ισπανία και δυνατές αποδόσεις
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 12:01

Το κουπόνι σήμερα έχει πολύ δυνατές επιλογές και αυτό μας βοηθάει. Η Ισπανία ξεκίνησε με φόρα και σε ματσάρες από La Liga θα πάμε στις σημερινές μας επιλογές. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (20:00): Με επιτυχία πέρασε το πρώτο τεστ στην άκρη του πάγκου της Μπαρτσελόνα ο Χάνσι Φλικ. Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να παίρνει το... όπλο του, οι Καταλανοί άλωσαν το Μεστάγια και μπήκαν με το δεξί στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορεί να προηγήθηκε η Βαλένθια, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε χαρακτήρα, φτάνοντας στο πολύτιμο τρίποντο. Άλλη μια δοκιμασία για τους Μπλαουγκράνα, που καλούνται να τα βγάλουν πέρα και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τον δρόμο της επιστροφής για την γαλάζια μεριά του Μάντσεστερ πήρε ο Ιλκάι Γκουντογκάν, που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα. «Ελπίζω να μπορώ να βασιστώ στον Ντάνι Όλμο. Είναι έτοιμος, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (20:00): Γκέλα με το... καλησπέρα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης οι Κυπελλούχοι Ισπανίας, με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο 1-1 κόντρα στη μαχητική και ψυχωμένη Χετάφε. Στο 64' ισοφαρίστηκε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα. Επιστροφή στην Βαρκελώνη για τον Βαλβέρδε, που θέλει να δέσει... κόμπο την πρώην του ομάδα. «Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Κάθε χρόνο, το επίπεδο στη LaLiga γίνεται όλο και καλύτερο. Μπορείτε να δείτε πώς ενισχύονται όλες οι ομάδες. Αυτό μας δίνει κίνητρο. Θα βγάλουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Είχαμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε γι' αυτό και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:30): Η επιστροφή της Εσπανιόλ στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου δε συνοδεύτηκε και από θετικό αποτέλεσμα. Μπήκε νωθρά στο Χοσέ Θορίγια η ομάδα της Βαρκελώνης και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο. Την λύγισε με 1-0 η Βαγιαδολίδ και τώρα έχει μπροστά της την εντός έδρας δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αντίδραση καλείται να βγάλει η Εσπανιόλ, προκειμένου να μη βρεθεί από νωρίς στον λαβύρινθο της εσωστρέφειας και της γκρίνιας. «Από τα βίντεο που έχω δει και όσα μου είπαν οι συμπαίκτες μου, έχω μια ιδέα για το πόσο ωραίο είναι να παίζεις εδώ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:30): Αρνητικό ήταν το πρόσημο της πρεμιέρας και για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Κατώτερη των περιστάσεων στην πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η ομάδα του Αλγκουαθίλ, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά οι Βάσκοι, με αποτέλεσμα να πέσουν στην παγίδα της Ράγιο. Αντίδραση και απαντήσεις καλείται να δώσει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που βρίσκει στον δρόμο της την Εσπανιόλ. Από εκεί και πέρα, τον δρόμο της φυγής για το Λονδίνο και την Αρσεναλ ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο Μικέλ Μερίνο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του κόουτς της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης